Real Madrid'de kriz patladı: Arda Güler ile sorunun ne geri kafalı Ancelotti

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Santiago Bernabeu'da Borussia Dortmund'u 2-0 geriden gelerek 5-2 mağlup etti. Vinicius Junior hat-trick yaparken millî yıldız Arda Güler, 90. dakikada oyuna girdi. Bu durum, Real Madrid taraftarlarınca pek hoş karşılanmadı. Tarihi geri dönüşe rağmen İtalyan teknik direktöre büyük tepki vardı. İşte dün gece yaşananlar ve Real Madrid taraftarlarının Arda Güler isyanı.

Real Madrid'de kriz patladı: Arda Güler ile sorunun ne geri kafalı Ancelotti - Sayfa 1

Real Madrid, dün gece Santiago Bernabeu'da Borussia Dortmund'u konuk etti. Los Blancos, devreyi 2-0 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda bulduğu 5 golle maçı 5-2 kazanmayı başararak taraftarına unutulmaz bir gece yaşattı.
 

111
Real Madrid'de kriz patladı: Arda Güler ile sorunun ne geri kafalı Ancelotti - Sayfa 2

Real Madrid'in Ballon d'Or'a aday Brezilyalı yıldızı Vinicius Junior, dün gece hat-trick yaparak bir kez daha parladı. İspanyol devinin diğer gollerini Rüdiger ile Vazquez kaydederken Borussia Dortmund'un gollerini de Malen ile Bynoe-Gittens kaydetti.
 

211
Real Madrid'de kriz patladı: Arda Güler ile sorunun ne geri kafalı Ancelotti - Sayfa 3

ARDA GÜLER 90'DA GİRDİ, TEPKİ YAĞDI
Millî yıldız Arda Güler ise yedek kulübesindeydi ve 90. dakikada oyuna dahil oldu. 4 dakika uzatma verilen maçta yıldız oyuncunun 4 dakikalığına sahaya girmesine Real Madrid taraftarları tepki gösterdi.

311
Real Madrid'de kriz patladı: Arda Güler ile sorunun ne geri kafalı Ancelotti - Sayfa 4

'ARDA'YI OYUNA ALMAK İÇİN NEYİ BEKLİYOR?'
Sosyal medya platformu X'te (Eski adıyla Twitter) Real Madrid taraftarlarının Arda Güler için Carlo Ancelotti'ye tepkileri şu şekildeydi: "@AdriRamos22: Ancelotti, Endrick ve Güler'i oyuna almak için neyi bekliyor?"

411