Real Madrid'den çarpıcı Arda Güler kararı; Üç ayrı isimden açıklama geldi

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, ABD kampında yaşadığı sakatlıktan dolayı bir süre takımdan ayrı kalmıştı. Las Palmas maçı öncesi iyileşen ve kadroda olması beklenen genç yıldız son antrenmanda bir kez daha sakatlanırken, Real Madrid'in Arda Güler ile ilgili sürpriz bir karar aldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Real Madrid'den çarpıcı Arda Güler kararı; Üç ayrı isimden açıklama geldi - Sayfa 1

Yaz transfer döneminde 20+10 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, yaşadığı şanssız sakatlıklar sebebiyle İspanya kariyerine bir türlü başlayamadı. 

Real Madrid'den çarpıcı Arda Güler kararı; Üç ayrı isimden açıklama geldi - Sayfa 2

Sezon öncesi ABD kampında yaşadığı diz sakatlığı sebebiyle hazırlık maçına dahi çıkamadan Madrid'e dönen ve dizinen ameliyat olan Arda Güler, yaklaşık 2 aylık bir rehabilitasyon sürecinin ardından takımla çalışmalara başlamıştı. Geçen hafta oynanan Las Palmas maçının kadrosunda olması beklenen milli yıldız, maçtan 1 gün önce yeniden sakatlanmıştı.

 

Real Madrid'den çarpıcı Arda Güler kararı; Üç ayrı isimden açıklama geldi - Sayfa 3

Real Madrid'den yapılan açıklamada Arda Güler'in sol arka adalesinden sakatlandığı ve tedavisine başlandığı ifade edilmişti.

Real Madrid'den çarpıcı Arda Güler kararı; Üç ayrı isimden açıklama geldi - Sayfa 4

3 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Geçen hafta sakatlanan Arda Güler'in sahalara dönüşünün 3 haftayı bulabileceği belirtiliyor.