Renault 403 bin liradan satıyor! Otomatik olanı da çok ucuz

Clio, Taliant, Captur, Kadjar, Megane modelleriyle gönüllerde taht kuran Renault, Kasım ayı listesini açıkladı. Kompakt sedan segmentinin temsilcilerinden Renault Taliant piyasadaki en ucuz modelllerden biri olmaya devam ediyor. 403 bin liralık fiyat etiketiyle otomobil almak isteyenler için avantajlı bir model olan Taliant'ın en üst paketi ise 544 bin liradan alıcısını bekliyor. Haydi gelin listeyi birlikte inceleyelim.

Renault 403 bin liradan satıyor! Otomatik olanı da çok ucuz - Sayfa 1

Otomotiv sektöründe hareketli günler yaşanıyor. 2023 model araçların showroomlara girmesine çok az kaldı. Otomobil modellerinde yaşanan son gelişmeleri siz değerli okurlarımızda paylaşmaya devam ediyoruz.

135
Renault 403 bin liradan satıyor! Otomatik olanı da çok ucuz - Sayfa 2

Kasım ayına girmemizle birlikte listelerini açıklayan markalar arasına Renault da dahil oldu. Listeye baktığımızda Türkiye'de üretilen Clio ve Megane dahil irili ufaklı zamlar göze çarpıyor.

235
Renault 403 bin liradan satıyor! Otomatik olanı da çok ucuz - Sayfa 3

Ucuza araç sahibi olmak isteyen vatandaşa ilaç gibi gelecek!

Listede en ucuz model, sessiz motoruyla dikkatleri üzerine toplayan Renault Taliant. 403 bin liradan başlayan fiyatlarla satılan modelin en yüksek paketi de 544 bin 900 TL fiyat etiketine sahip.

335
Renault 403 bin liradan satıyor! Otomatik olanı da çok ucuz - Sayfa 4

Bir süredir kademeli olarak artan fiyatlar her ne kadar büyük oranda kendini hissettirmese de
12 bin lira civarında zam gören Renault Clio, adım adım 570 bine doğru ilerliyor. Ancak hemen belirtelim Clio'nun en boş paketini almak istediğinizde bu rakam 438 bin liraya düşmekte.

435