Renault Clio Mart ayı fiyat listesi kaçmaz; Bu liste fiyatları çok konuşulacak

Renault Clio'nun güncel fiyat listesi ile karşınızdayız. Ülkemizde oldukça popüler olan otomobil modellerinden biri olan Renault Clio sevenlerin dikkatini çekecek listeyi sizlerle paylaşacağız. Mart ayının ilk günlerinde Renault Clio fiyatlarında son durumu gelin birlikte inceleyelim.

Renault Clio Mart ayı fiyat listesi kaçmaz; Bu liste fiyatları çok konuşulacak - Sayfa 1

Renault Clio güncel fiyat listesini Mart ayı başında da mercek altına alıyoruz. Mart ayının ilk haftasında Clio'nun fiyat listesi yine en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

116
Renault Clio Mart ayı fiyat listesi kaçmaz; Bu liste fiyatları çok konuşulacak - Sayfa 2

Clio sınıfında da ön plana çıkmayı başaran bir otomobil modeli desek yanlış olmaz. Donanım ve fiyatı göz önüne alındığında Clio tercih edilen otomobiller arasında ilk sırada yer alıyor.

216
Renault Clio Mart ayı fiyat listesi kaçmaz; Bu liste fiyatları çok konuşulacak - Sayfa 3

Günümüzde özellikle koronavirüs pandemisiyle birlikte gelişen süre içerisinde otomobil fiyatlarının sürekli arttığına şahit olduk. Zaman zaman otomobil markalarının yaptığı kampanya seçenekleri bir nebze olsa da otomobil sahibi olacakların yüzünü güldürdü.

316
Renault Clio Mart ayı fiyat listesi kaçmaz; Bu liste fiyatları çok konuşulacak - Sayfa 4

1.0 litrelik benzinli motor ile beraber gelen Renault Clio için 65 beygir güç üreten bu ba manuel şanzıman tipi eşlik ediyor.

416