Renault Duster fiyat listesinde çok sürpriz karar; Bu kadar erken tahmin edilmedi

Eylül ayının gelmesiyle birlikte en dikkat çeken fiyat listesi yine iddialı marka Renault’tan geldi. İşte Renault Duster güncel fiyat listesi…

Renault Duster fiyat listesinde çok sürpriz karar; Bu kadar erken tahmin edilmedi - Sayfa 1

Dacia'nın en popüler otomobili Duster, bildiğiniz gibi artık Renault çatısı altında satılıyor. Bununla birlikte yepyeni bir tasarım çizgisine de geçiş yapan Duster, artık çok daha kaslı ve heybetli görünüyor.

111
Renault Duster fiyat listesinde çok sürpriz karar; Bu kadar erken tahmin edilmedi - Sayfa 2

Arka kısımda Y formuna sahip stop tasarımları şıklığı sağlarken, ön kısımda da buna benzer bir çizgide kalınmış durumda. Çok eleştirilen kapı kolları değişen, daha yüksek duran ve daha büyük görünen Renault Duster'ın maliyetleri de buna bağlı olarak artmış gibi görünüyor.

211
Renault Duster fiyat listesinde çok sürpriz karar; Bu kadar erken tahmin edilmedi - Sayfa 3

Bildiğiniz gibi Dacia Duster denince akla uygun fiyat gelirdi. Ancak ne yazık ki model bu özelliğini Renault çatısı altına girdikten sonra kaybetmiş durumda.

311
Renault Duster fiyat listesinde çok sürpriz karar; Bu kadar erken tahmin edilmedi - Sayfa 4

Baz donanım seviyesinde 6 ileri manuel vitesle beraber gelen araç, 100 beygir gücünde olan bir motora ev sahipliği yapıyor. Bu motor ve şanzıman ikilisi performans anlamında belki harikalar yaratmıyor ancak yine de vasatı aşmayı başarıyor.

411