Renault Ekim listesi tahmin ettiğiniz gibi değil; Fiat Egea bile yanından geçemiyor

Otomobil dünyasının iki önemli markası Renault ve Fiat Ekim ayı listesinde tahmin edilemeyen bir sürpriz var. İşte o liste ve detaylar…

Renault Ekim listesi tahmin ettiğiniz gibi değil; Fiat Egea bile yanından geçemiyor - Sayfa 1

Renault, Türkiye'deki birçok vatandaşın dikkatini özellikle Megane Sedan modeliyle çekiyor. Güncel kampanyalar incelendiğinde, Megane Sedan modelinde faizsiz taksit imkanı sunulduğu görülüyor. Üstelik bu otomobil, Fiat Egea Sedan'dan bile daha uygun fiyata sahip. Detaylar haberimizde…

111
Renault Ekim listesi tahmin ettiğiniz gibi değil; Fiat Egea bile yanından geçemiyor - Sayfa 2

Fiat Egea, uygun fiyatı ve şık tasarımıyla birçok kişinin ilgisini çekiyor. 2024 model yılı Fiat Egea, Sedan, Cross ve Cross Wagon olmak üzere üç farklı gövde tipiyle satışa sunuluyor. Sedan gövde tasarımı ise birçok otomobil tutkununun favorisi.

211
Renault Ekim listesi tahmin ettiğiniz gibi değil; Fiat Egea bile yanından geçemiyor - Sayfa 3

Fiat Egea Sedan, Easy, Urban, Lounge ve Limited olmak üzere dört farklı donanım seviyesine sahip ve en uygun fiyatlı model Easy, en pahalısı ise Limited olarak öne çıkıyor. Kampanyalı fiyatlarla Fiat Egea Sedan Easy 1.4 Fire 95 HP modeli 859.900 TL'den, Limited modeli ise 1.044.900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

311
Renault Ekim listesi tahmin ettiğiniz gibi değil; Fiat Egea bile yanından geçemiyor - Sayfa 4

Fiat Egea Sedan Limited 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT versiyonu, kampanyalı olarak 1.612.900 TL'den satışa sunulurken, Renault Megane Sedan Touch 1.3 TCe EDC 140 bg versiyonu ise 1.546.900 TL'den satılıyor. Bu durumda, Megane Sedan, Fiat Egea Sedan Limited modelinden daha uygun fiyata sahip olarak öne çıkıyor. Ayrıca, Megane Sedan modelinde faizsiz taksit imkanı da mevcut.

411