Renault geçen ay 169 bine satıyordu bu ay 178 bine çıkardı

Sıfır kilometre Renault almak isteyenler bu haber size. Güncel Renault fiyat listesi nasıl değişti. Vatandaşlar indirim sonrası 2021 Ekim ayı Renault Clio, Captur, Megane Sedan, Kadjar, Talisman araç fiyatlarını merak ediyor. Türkiye pazarında en çok satan markalardan biri olan Renault'un Eylül ve Ekim ayı arasında yaşanan fiyat değişimini gösteren güncel fiyat listesini sizler için hazırladık.

Renault geçen ay 169 bine satıyordu bu ay 178 bine çıkardı - Sayfa 1

Renault Ekim zammı yaptı 

Renault ÖTV matrahlarında yapılan değişiklikle geçtiğimiz Ağustos ayında binlerce liralık indirime gitti. Eylül ayında da indirim oranlarında yüz güldüren fiyatlar paylaşan Renault, her ne kadar Ağustos öncesi rakamları görmese de Ekim ayında araçlarına zam yaptı.

141
Renault geçen ay 169 bine satıyordu bu ay 178 bine çıkardı - Sayfa 2

 Renault  güncel fiyatlarını hazırladık Bizler de F5 Haber olarak siz değerli okurlarımız için 2021 model Renault Clio, Taliant, Twizy, Zoe, Captur, Megane Sedan, Kadjar, Talisman ve Koleos modelleri güncel fiyat listesini hazırladık.

241
Renault geçen ay 169 bine satıyordu bu ay 178 bine çıkardı - Sayfa 3

Sonbahar serin yüzünü iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Koronavirüs pandemisi ne yazık ki hala tam anlamıyla kontrol altına alınmış değil. Okulların açılması, artan hijyen ihtiyacı ve salgının yarattığı dolaylı etkiler özel araç almaya zorluyor.

341
Renault geçen ay 169 bine satıyordu bu ay 178 bine çıkardı - Sayfa 4

İkinci el otomobillerin sıfır araç fiyatlarıyla yarıştığı bu dönemde ÖTV matrahlarında yapılan değişikle inen fiyatlardan faydalanmak isteyen milyonlarca vatandaş, güncel sıfır araç fiyatları listesini merak ediyor.

441