Renault'ta fiyatlar düştü: Bayiye ilk koşan kapacak

Otomobil almayı düşünenler için cazip hamlelerde bulunan Renault, ÖTV matrah düzenlemesinin ardından fiyatlarını güncelledi. Bu kapsamda Renault Clio, Taliant ve Megan Sedan'ın bazı versiyonlarında indirim yapıldı. İşte ÖTV matrah düzenlemesiyle fiyatı düşen modeller:

Renault'ta fiyatlar düştü: Bayiye ilk koşan kapacak - Sayfa 1

Hyundai, Fiat, Citroen, Opel gibi markaların ardından Renault da yeni fiyat listelerini paylaştı. Sıfır kilometre araç almayı planlayan vatandaşlar için yeni fiyatları derledik. Ayrıntılar haberimizde.

135
Renault'ta fiyatlar düştü: Bayiye ilk koşan kapacak - Sayfa 2

2022’in ilk günlerinden bu yana Renault’dan gelen yenilik haberleri devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yenilenen logosu ve ailesinin son temsilcisi Taliant ile çıkışını sürdüren Fransız marka, şimdi de elektrikli otomobil üretimine ağırlık vereceğini açıkladı.

235
Renault'ta fiyatlar düştü: Bayiye ilk koşan kapacak - Sayfa 3

2030 itibariyle Avrupa'da sadece elektrikli araç satacağını açıklayan CEO Luca De Meo, Automotive News'a verdiği mülakatta Renault'nun 2030 yılında içten yanmalı motorlu araç satışını sonlandıracağını belirtti.

335
Renault'ta fiyatlar düştü: Bayiye ilk koşan kapacak - Sayfa 4


2025 yılına kadar en az dört yeni elektrikli modelle otomobil tutkunlarının karşısına çıkacak olan marka, dönüşüm hedefini hızlandırmaya başladı.

435