Sadakatsiz dizisinin Melis Sezen'i kimdir?

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de herkesi büyüleyen Melis Sezen’in özel hayatı ve kariyeri en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Ünlü oyuncunun sakin yaşamı, Sadakatsiz'in Derin'i göründüğü gibi değilmiş dedirtti. İşte magazin dünyasının popüler ismi Melis Sezen hakkında bilinmeyenler…

Sadakatsiz dizisinin Melis Sezen'i kimdir? - Sayfa 1

Sadakatsiz dizisinde, Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, magazin severlerin yakından takip ettiği isimlerin başında geliyor.

122
Sadakatsiz dizisinin Melis Sezen'i kimdir? - Sayfa 2

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş, Burak Sergen gibi ünlü isimlerle birlikte rol aldığı Sadakatsiz dizisinde güzel oyuncu Melis Sezen, gösterdiği performansıyla izleyicilerden tam not almayı başarıyor. Haliyle ününe ün katan Melis Sezen’in hayatı herkes tarafından merak ediliyor.

222
Sadakatsiz dizisinin Melis Sezen'i kimdir? - Sayfa 3

Geçtiğimiz aylarda, Melis Sezen’in Altın Kelebek Ödülleri’nde ödülünü aldığı sırada, "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an. Çok heyecanlıyım" sözleri magazin gündemine damga vurmuştu.

322
Sadakatsiz dizisinin Melis Sezen'i kimdir? - Sayfa 4

Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen, aslında dizideki halinin aksine sade bir hayat sürdürüyor. Silivri’de ailesiyle birlikte 5 köpeği 20’den fazla kedisiyle adeta köy hayatı yaşıyor ve bu durumdan büyük mutluluk duyuyor.

422