Samsung 4 akıllı telefonuna binlerce liralık indirim yaptı

Samsung satışlarda düşüş yaşayınca çareyi indirim yapmakta buldu. Güney Kore'li teknoloji devi Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Note 20, Galaxy S20 FE ve Galaxy S21 FE 5G modellerine binlerce liralık indirim yaptı. 4 modelde yaşanan fiyat indirimlerine gelin birlikte bakalım.

Samsung 4 akıllı telefonuna binlerce liralık indirim yaptı - Sayfa 1

Sıfır telefon fiyatları cep yakıyor

Samsung Galaxy S22 satışa çıkmadan önce 4 modeline binlerce liralık indirim yaptı.

Akıllı telefon fiyatları son zamanlarda sabitlenmek bilmiyor. Döviz kuru her ne kadar bir süredir yatay düzlemde devam etse de sonuç yine de pek de iç açıcı değil. Akıllı telefon almak bir hayli zorlaştı.

110
Samsung 4 akıllı telefonuna binlerce liralık indirim yaptı - Sayfa 2

Ancak akıllı telefon pazarında bazı fırsatları da kovalamak gerekiyor. Bildiğiniz üzere herhangi bir markanın gelişmiş modelinin piyasa çıkmasıyla daha önceki modelin fiyatı genelde düşer.

210
Samsung 4 akıllı telefonuna binlerce liralık indirim yaptı - Sayfa 3

Yeni bir telefona sahip olmak isteyen ya da mevcut telefonunu yenisiyle değiştirmek isteyen kullanıcıların dört gözle beklediği haberi veriyoruz.

310
Samsung 4 akıllı telefonuna binlerce liralık indirim yaptı - Sayfa 4

9 Şubat tarihinde tanıtılan Samsung'un yeni amiral gemisi S22 Ultra modelinin piyasaya çıkmasına yalnızca iki gün kala teknoloji devi şirket, Türkiye’de dört farklı akıllı telefon modeline resmi indirim yaptı.

410