Seat 822 bin liraya satıyor; Güncel fiyat listesi akıl alır gibi değil

Ülkemizde Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco modelleriyle gönüllerde taht kuran İspanya'nın en büyük otomobil markalarından Seat, Ocak ayı listesini açıkladı. Listede en ucuz model 822 bin liradan görücüye çıkıyor. Haydi gelin listeyi birlikte inceleyelim.

Seat 822 bin liraya satıyor; Güncel fiyat listesi akıl alır gibi değil - Sayfa 1

2024 yılına girmemizle birlikte bütün markalar sıfır otomobil fiyat listelerini güncelledi. Türkiye'de satılan uygun fiyatlı otomobillere sahip olan Seat, çılgın bir listeyle geldi

121
Seat 822 bin liraya satıyor; Güncel fiyat listesi akıl alır gibi değil - Sayfa 2

F5 Haber olarak otomobil fiyatların sizler için araştırmaya devam ediyoruz. Seat'ın güncellenen fiyat listesine baktığımızda cüzi farklar görüyoruz.

221
Seat 822 bin liraya satıyor; Güncel fiyat listesi akıl alır gibi değil - Sayfa 3

Şık tasarımlı araçlarıyla sürücülere büyük keyif yaşatan Seat'ın, en düşük donanım seviyesine sahip Ibiza Ocak ayında 822 bin TL'den satışta. Modelin en dolu pakete sahip Ibiza 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG FR seçeneği ise 1 milyon 92 bin lira ile tüketicinin karşısında.

321
Seat 822 bin liraya satıyor; Güncel fiyat listesi akıl alır gibi değil - Sayfa 4

Markanın diğer modellerinde de fiyatlar yine makul düzeyde. Arona'nın başlangıç paketi, geçtiğimiz ay 923 bin liradan alıcı bulurken bu ay 925 bin lira etiketiyle satışa sunulmuş.

421