Seat bu ay 539 bin liradan satacak! Bu kez zam yapmadı

eat, Ibiza, Arona, Leon, Ateca ve Tarraco 2023 Mart ayı fiyat listesi belli oldu. Yayınlanan liste içerisinde en ucuz Seat modeli 539 bin lira olarak belirlendi. İşte Seat güncel fiyat listesi…

Seat bu ay 539 bin liradan satacak! Bu kez zam yapmadı - Sayfa 1

Ülkemizde en çok tercih edilen markaların başına gelen 2023 Seat Mart ayı fiyat listesi belli oldu. Ibiza, Arona, Leon, Ateca ve Tarraco modellerinin güncel fiyatlarını siz değerli okuyucularımız için hazırladık...

120
Seat bu ay 539 bin liradan satacak! Bu kez zam yapmadı - Sayfa 2

Otomobil almak isteyen vatandaş sıfır araç fiyatlarını merak ediyor. Daha önceki haberlerimizde Skoda, Fiat, Toyota, Renault, Volkswagen, Citroen, Hyundai gibi markaların fiyat listelerini paylaşmıştık. Bugünkü konuğumuz İspanyol araba devi Seat.

220
Seat bu ay 539 bin liradan satacak! Bu kez zam yapmadı - Sayfa 3

Bugün fiyat listesini incelediğimiz ve ülkemizde oldukça beğenilen Seat modelleri, Mart ayında fiyat değişikliğine uğramadı. Markanın en ucuz otomobili olan Ibiza, geçen ayki fiyat etiketini koruyarak 539 bin TL ile yine en ucuz seçenek oldu.

320
Seat bu ay 539 bin liradan satacak! Bu kez zam yapmadı - Sayfa 4

Sözü daha fazla uzatmadan sizleri 2023 Mart Seat, Ibiza, Arona, Leon, Ateca ve Tarraco modelleri fiyatlarıyla baş başa bırakıyoruz.

420