Şener Üşenmezsoy İstanbul depremi için ezber bozdu; Yüzde 1 ihtimal vererek yüreklere su serpti

Kahramanmaraş depremleri sonrası özellikle İstanbul depremi için uyarılar peş peşe geliyor. Milyonlarca vatandaş diken üzerinde dururken, Jeolog Prof. Dr. Şener Üşenmezsoy resmen ezber bozdu. Uzman ismin açıklamaları herkesin yüreğine su serpti. Detayları sizler için haberimizde derledik.

Şener Üşenmezsoy İstanbul depremi için ezber bozdu; Yüzde 1 ihtimal vererek yüreklere su serpti - Sayfa 1

Türkiye 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremle sarsıldı. Asrın felaketinde 40 binin üzerinde can kaybı yaşanırken, binlerce bina da yerle bir oldu. Türkiye bir yandan yaralarını sarmaya çalışırken, diğer yandan da İstanbul depremi için yapılan uyarılar herkesi tedirgin etmeye devam ediyor.

Şener Üşenmezsoy İstanbul depremi için ezber bozdu; Yüzde 1 ihtimal vererek yüreklere su serpti - Sayfa 2

Yaşanan depremler ve acı kayıplar sonrası vatandaşlar resmen diken üzerinde! Binaların sağlamlığından da şüphe duyulduğu İstanbul için her gün farklı bir iddia ortaya atılıyor. 

Şener Üşenmezsoy İstanbul depremi için ezber bozdu; Yüzde 1 ihtimal vererek yüreklere su serpti - Sayfa 3

Marmara'da beklenen deprem için haritalar üzerinde olarak tarih ve depremin büyüklüğüne ilişkin bilgiler verilirken, sosyal medyada da Mart ayında büyük bir felaketin yaşanacağı iddiaları dolaşıyor.

Şener Üşenmezsoy İstanbul depremi için ezber bozdu; Yüzde 1 ihtimal vererek yüreklere su serpti - Sayfa 4

Tüm bu iddialar sonrası Gazeteci Melis Güvenç'in YouTube kanalına konuk olan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy İstanbul depremi için çok önemli açıklamalarda bulundu. Üşenmezsoy Marmara'da beklenen deprem için, bazı uzmanların söylediğinin tam tersine konuştu.