Serdal Adalı bombayı patlattı! Talisca olmazsa Beşiktaş'a Real Madrid'in süper starı gelecek!

Beşiktaş'ta seçime günler kala başkan adayları hem projelerini sunuyor hem de transfer girişimlerini sürdürüyor. Adaylardan Serdal Adalı'nın Real Madrid tarihinin en iyi orta sahalarından biriyle anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Serdal Adalı bombayı patlattı! Talisca olmazsa Beşiktaş'a Real Madrid'in süper starı gelecek! - Sayfa 1

Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurul yarın yapılacak. Kongrede başkanlık için Hasan Arat ile Serdal Adalı yarışacak. Toplam 21 sandıkta gerçekleştirilecek seçimde, 21 bin 219 üye oy kullanabilecek. 

Serdal Adalı bombayı patlattı! Talisca olmazsa Beşiktaş'a Real Madrid'in süper starı gelecek! - Sayfa 2

ADAYLARIN LİSTESİ

Başkan adayların yönetim kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu:

Serdal Adalı:

Metin Keçeli, Hakan Daltaban, Uğur Fora, Orhan Özalp, Ufuk Akçiğit, Çağatay Abraş, Kaan Kasacı, Aykan Aydın, Atilla Bingöl, Melih Aydoğdu, Hazal Kalkavan Karahan, Mustafa Mollaoğlu, Mahir Kaplan.

Hasan Arat:

Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar, Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan.

Serdal Adalı bombayı patlattı! Talisca olmazsa Beşiktaş'a Real Madrid'in süper starı gelecek! - Sayfa 3

SERDAL ADALI'DAN TALİSCA YORUMU!

Serdal Adalı bombayı patlattı! Talisca olmazsa Beşiktaş'a Real Madrid'in süper starı gelecek! - Sayfa 4

Geçtiğimiz günlerde Talisca ile ilgili yorumlarda bulunan Serdal Adalı "Talisca'nın mukavelesini 3 yıl uzattılar daha yeni. 10-12 milyon euro arası bir maaşı var. Bir sıkıntı olacak, 'ayrılmak istiyorum' diyecek veya kulübüyle bir problem yaşayacak. Küçük bir ışık alırsam gider alır gelirim.