Serdal Adalı'dan kritik toplantı: Beşiktaş Süper Lig'in eski yıldızı için devrede

Beşiktaş, Southampton'ın golcüsü Paul Onuachu için görüşmelerini sürdürse de henüz resmi bir teklif yapılmadı. Başkan Serdal Adalı’nın, Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer ile de görüştükten sonra son kararını vereceği öğrenildi.

Serdal Adalı'dan kritik toplantı: Beşiktaş Süper Lig'in eski yıldızı için devrede - Sayfa 1

Beşiktaş, kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Birçok bölge için geniş bir oyuncu listesi hazırlayan siyah-beyazlılarda öncelik ise mevcut kadrodaki yabancı futbolcu sayısını azaltmak. Kartal, yabancı çıkışı yaptıkça yeni transferlerini açıklamayı planlıyor.

Serdal Adalı'dan kritik toplantı: Beşiktaş Süper Lig'in eski yıldızı için devrede - Sayfa 2

İLK TEMAS GERÇEKLEŞTİ

Beşiktaş’ın transfer hedefleri arasında bulunan oyunculardan biri de İngiltere Premier Lig takımlarından Southampton’da top koşturan Paul Onuachu. Başkan Serdal Adalı, 30 yaşındaki futbolcu için ilk görüşmeyi 15 gün önce gerçekleştirdi.

Serdal Adalı'dan kritik toplantı: Beşiktaş Süper Lig'in eski yıldızı için devrede - Sayfa 3

Siyah-beyazlı kulübün başkanı, golcü futbolcuyla ilgilendiklerini ancak ilk aşamada futbolcu satışı yapmaları gerektiğini belirtti. İlk görüşmenin ardından iki taraf arasında birkaç görüşme daha yapılsa da transferde resmi teklif aşamasına geçilemedi.

Serdal Adalı'dan kritik toplantı: Beşiktaş Süper Lig'in eski yıldızı için devrede - Sayfa 4

SON KARARI SOLSKJAER VERECEK

Mevcut kadrodan yabancı futbolcu çıkışı yapılamaması, görüşmelerin ilerleyememesindeki en büyük etken. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre ise Başkan Adalı, Onuachu transferi için Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer ile de bir görüşme gerçekleştirecek ve daha sonra kararını verecek.
Adalı - Solskjaer görüşmesinin yanı sıra kaç yabancı futbolcuyla yolların ayrılacağı ve mali şartlar da Paul Onuachu transferinde belirleyici olacak.