Sıfır araba fiyatlarında büyük indirim! İşte en ucuz modeller

Sıfır araba fiyatlarında gelişme yaşandı. 7 Temmuz 2024 tarihinden sonra yürürlüğe girecek olan güvenlik paketli otomobil satışları nedeniyle bu pakete sahip olmayan araçları markalar ellerinden çıkarmak için kampanyalar düzenliyor. Donanımsız araçlar ucuza satılırken donanımlı araçlarda da kampanyalar düzenleniyor. İşte en ucuz sıfır araba modelleri...

Sıfır araba fiyatlarında büyük indirim! İşte en ucuz modeller - Sayfa 1

Otomobil fiyatları gerilemeye başladı. 7 Temmuz'dan itibaren yüksek bedeller ödenerek alınan güvenlik paketleri standart hale gelecek ve bu özelliklere sahip olmayan araçlar satılamayacak. Bundan dolayı markalar ellerinden otomobilleri çıkarmak için kampanya üstüne kampanya düzenlemeye başladı.
 

118
Sıfır araba fiyatlarında büyük indirim! İşte en ucuz modeller - Sayfa 2

Gerek durağan seyreden kur, gerek satış hacminin düşmesi gerekse de yatırım araçlarının getirilerinin artması otomobile olan talebi bir miktar kıstı. Ticaret Bakanlığı'nın sıfır ve ikinci el otomobil ticaretine yönelik attığı adımlar da meyvelerini verdi.
 

218
Sıfır araba fiyatlarında büyük indirim! İşte en ucuz modeller - Sayfa 3

OTOMOBİLLERDE NELER STANDART GÜVENLİK DONANIMI OLACAK? 
Acil durum frenleme asistanı, sürücü yorgunluk algılama sistemi, alkol kilidi hazırlığı, kaza veri kaydedicisi, ani frende otomatik yanan flaşörler, önden çarpmada yaya koruması için ‘safety glass’ özellikli ön cam, Akıllı hız yardımı, yolun hız limitine göre geri bildirim veren bir hız sabitleme sistemi, şerit takip asistanı, geri görüş kamerası veya arka park mesafe sensörü zorunlu olacak.

318
Sıfır araba fiyatlarında büyük indirim! İşte en ucuz modeller - Sayfa 4

Otobüsler ve kamyonlarda ise olası kör noktaları daha iyi belirlemeye yönelik teknolojiler, yayalar veya bisikletlilerle çarpışmaları önlemek için uyarılar ve lastik basıncı izleme sistemleri zorunlu tutulacak.
 

418