Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Burhan Kuzu mesajı

Koronavirüse yakalanan anayasa hukukçusu ve AK Parti eski milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu vefat etti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kuzu için başsağlığı mesajı yayınladı. Son olarak Kuzu'nun ölümü sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan da sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

F5HABER F5HABER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Burhan Kuzu mesajı

Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybeden anayasa hukukçusu ve AK Parti eski milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu için Cumhurbaşkanı Erdoğan taziye mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şöyle dedi:

Bugün vefat haberini üzüntüyle aldığımız, AK Parti’mizin kurucularından, değerli yol arkadaşım Burhan Kuzu hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Rabbimden koronavirüs tedavisi gören tüm hastalarımıza acil şifalar temenni ediyorum.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti eski Milletvekili Burhan Kuzu için başsağlığı mesajı yayınladı.

AK Partili Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüz. Çok değerli Burhan Kuzu hocamızı kaybettik. Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun" ifadesini kullandı.

İBRAHİM KALIN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, hayatını kaybeden Burhan Kuzu için taziye mesajı yayınladı.

Kalın mesajında şöyle dedi:

Bir süredir #COVID tedavisi gören Burhan Kuzu hocayı kaybettik.

Kendisine Allah’tan rahmet, keder-dîde ailesine başsağlığı diliyorum.

FUAT OKTAY'DAN MESAJ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti eski Milletvekili Burhan Kuzu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "TBMM Anayasa Komisyonu eski Başkanı, kıymetli hocamız Prof. Dr. Burhan Kuzu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Değerli büyüğümüze Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

FAHRETTİN KOCA DA MESAJ PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti eski milletvekili Burhan Kuzu'nun vefatına ilişkin, "Saygın siyasetçimiz, hukukçu ağabeyimiz Prof. Burhan Kuzu'yu, 17 Ekim'den beri tedavi gördüğü Covid- 19 sebebiyle kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Salgın, bizi yakınlarımızdan, yeri doldurulamaz insanlardan ayırmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER