Ragıp Zarakolu'na AK Partili Mahir Ünal'dan tepki: Sanırım mesajı anlamadınız

Ragıp Zarakolu, 1950 seçimlerinde yüzde 52,7 oyla iktidara gelen, 10 yıl süreyle başbakanlık yapan ve darbeciler tarafından idam edilen Adnan Menderes ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kıyasladı ve "Makus kaderden kaçış yok" iddiasında bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Adnan Menderes üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan yazıya tepki gösterdi ve "Türk Solu dergisinin FETÖ’cü genel yayın yönetmeni de zamanında benzer bir mesaj vermişti. Sonları malum." paylaşımında bulundu.

F5HABER F5HABER
Ragıp Zarakolu'na AK Partili Mahir Ünal'dan tepki: Sanırım mesajı anlamadınız

Ragıp Zarakolu "Makus Kaderden Kaçış Yok" başlığıyla kaleme aldığı yazıda merhum Başbakan Adnan Menderes üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Ragıp Zarakolu; ArtıGerçek internet sitesinde, 1950 seçimlerinde yüzde 52,7 oyla iktidara gelen, 10 yıl süreyle başbakanlık yapan ve darbeciler tarafından idam edilen Adnan Menderes ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kıyasladı ve "Makus kaderden kaçış yok" iddiasında bulundu.

MAHİR ÜNAL: SANIRIM MESAJI ANLAMADINIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, merhum Başbakan Adnan Menderes üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan yazıya tepki gösterdi.

Ünal, Zarakolu'nun yazısına ilişkin yaptığı paylaşımda FETÖ'cü Gökçe Fırat'ın Türk Solu'ndaki benzer kapağını hatırlattı. Ünal, paylaşımında "Türk Solu dergisinin FETÖ’cü genel yayın yönetmeni de zamanında benzer bir mesaj vermişti. Sonları malum. Sanırım mesajı anlamadınız." ifadelerini kullandı.


İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN'DAN DA TEPKİ GELDİ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, merhum Başbakan Adnan Menderes üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan yazıya "Bu hastalıklı zihniyete ve tehditlere karşı dimdik duran Cumhurbaşkanımızın sonuna kadar arkasındayız" ifadeleriyle tepki gösterdi.

İBRAHİM KALIN'DAN TEPKİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan da aynı yazıya, “Bu memleketi birilerine peşkeş çekmenize asla müsaade etmeyeceğiz” tepkisi geldi.

SONRAKİ HABER