Spor yazarları, A Milli Takım'ın Portekiz mağlubiyetini değerlendirdi

EURO 2024 F Grubu 2. maçında A Milli Takım, Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor yazarları, A Milli Takım'ın Portekiz mağlubiyetini değerlendirdi - Sayfa 1

Halil Özer: "Montella'nın golleri" | Umarım tüm bu yaşananlar ders olur. Bu takımın iskeleti belli. Bozarsan kambur kalırsın. Neyse. Fazla sinirli olduğum için kendimi frenlemeye çalışıyorum. Bu kadar yeter. Montella yine sahneye çıkmazsa biz bu gruptan kendimizi atarız. Son olarak... Sayın Montella eğer üzerinde kadro konusunda üzerinde baskı varsa, ısrar varsa ilk basın toplantısında gözünü üç kere kırp! Sinyali ver ki biz de bilelim... (MİLLİYET)

110
Spor yazarları, A Milli Takım'ın Portekiz mağlubiyetini değerlendirdi - Sayfa 2

Cem Dizdar: "Duruşumuz problemli" | Bizimkilerin sahadaki duruşu o kadar problemliydi ki, aslında bizim stoperlerden biri gibi oynayan Cristiano Ronaldo’ya rağmen zorlanmadan skoru buldular. Beri yandan maç önünde televizyon kanallarında özellikle eski futbolcu ya da futbolcu/teknik adamların suya tirit analizleri de evlere şenlikti doğrusu. Hele Ukrayna, Arnavutluk ya da Gürcistan gibi takımların ‘’averaj takımı’’ olacağını iddia edenler!.. Acaba Hamit Altıntop bu bu sürecin neresinde görüyor kendini? Onun bize ihtiyacı yoktu ama bizim hangi ihtiyacımızı gideriyor kendileri gibi bir soru Çekya maçının ardından sorulmak üzere bir kenarda dursun şimdilik!… (FANATİK)

210
Spor yazarları, A Milli Takım'ın Portekiz mağlubiyetini değerlendirdi - Sayfa 3

Erman Özgür: "Santrforlara bakmadı" | Pas kalitesi bu kadar yüksek bir takıma karşı pres yapmak, bizim gibi temposu düşük bir takım için neredeyse imkansızdı. Portekiz pas yaptıkça direncimiz iyice düştü ve Ronaldo, Bruno Fernandes’e golü attırarak ikinci yarının başında maçın fişini çekti. Montella’nın yaptığı hiçbir hamle oyun kalitemizi artırmadı. Gerçi gole ihtiyacımız olmasına rağmen kulübedeki santrforların yüzüne bakmaması bile tek başına bir eleştiri sebebi olabilirdi. Maçı kaybettik ama teselliyi grubun diğer maçından gelen beraberlik ile bulduk. Çekya ile berabere kalsak bile gruptan çıkacak olmak Portekiz maçının etkilerinin yerini farklı bir konsantrasyona çabuk geride bırakmamızı sağlayabilir. (FANATİK)

310
Spor yazarları, A Milli Takım'ın Portekiz mağlubiyetini değerlendirdi - Sayfa 4

Ömer Üründül: "Bu maç moralimizi bozmasın" | Benim Montella yönetiminde kafama takılan iki konu var. Birincisi, Kerem'i erken çıkartıp Yunus'u fazla oyunda tutması. İkincisi de artık skor 3 farklı iken sakatlık sorunları olan Arda ve İsmail'i oyuna almasıydı. Bu konuda ne düşündü anlamadım. Bu maç moralimizi bozmasın. Esas hedefimiz Çekya maçı. (SABAH)

410