Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel ölümden döndü!

Hazırlık maçında Slovakya Milli Takımı formasıyla Tayland karşısına çıkan Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Skrtel'in dili bir pozisyonda boğazına kaçtı, korku dolu anlar yaşandı

F5HABER F5HABER
Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel ölümden döndü!

Fenerbahçeli Martin Skrtel korkuttu. Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na hazırlık kapsamında verilen milli arada Slovakya mesaisine başlayan tecrübeli oyuncunun milli takım formasıyla Tayland karşısında oynadığı maçın 28. dakikasında kafasına top geldi. Skrtel bu pozisyonun ardından bir anda yerde kaldı. Dili boğazına kaçan Skrtel'in yardımına takım arkadaşı Duda koştu. Skrtel'in dilinin boğazından çıkartan Duda, belki de tecrübeli futbolcunun hayatını kurtardı.

Bir süre tedavisi süren Skrtel daha sonra oyuna döndü ve 73 dakika oyunda kaldı.

Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel ölümden döndü! - Resim : 1

GALATASARAY'DAN "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJI

Galatasaray Kulübü, ülkesi Slovakya'nın Tayland ile yaptığı özel maçta dilinin boğazına kaçması sonrası ölümden dönen Fenerbahçeli futbolcu Martin Skrtel için "Geçmiş olsun" mesajı yayınladı.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde "Geçmiş Olsun Mesajı" başlığıyla yayınlanan mesajda "Slovakya'nın Tayland ile oynadığı milli maçta yüzüne gelen top sonrası baygınlık geçiren Fenerbahçeli Martin Skrtel'e geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadesi kullanıldı.

SONRAKİ HABER