Ssangyong listesi açıklandı! En ucuzu bakın ne kadara satılıyor...

Türkiye pazarında adını pek sık duymasak da yeni modellerle ürün gamını güçlendiren Koreli üretici SsangYong güncel kampanyalı fiyat listesini açıkladı. 2023 model olan araç satışına devam eden marka, rakamlarıyla dikkat çekiyor. Peki şubat ayında sıfır km SsangYong modelleri kaç lira oldu? İşte 2024 Ssangyong Korando, Tivoli, Torres, Torres EVX ve Musso modelleri güncel fiyat listesi...

Ssangyong listesi açıklandı! En ucuzu bakın ne kadara satılıyor... - Sayfa 1

Yerli markalar 2024 model araçlarını bayilerine göndermeye başladı ancak ithal edilen otomobil markaları ellerinde kalmış 2023 model araçları satmaya devam ediyor. 2024 model araçlar gelmeden daha uygun fiyatlarda otomobil almak isteyenler için Ssangyong güzel bir fırsat olabilir.

118
Ssangyong listesi açıklandı! En ucuzu bakın ne kadara satılıyor... - Sayfa 2

Her ay gelen zamların ardından araba almak adeta bir lüks haline geldi. SUV modellerde ise durum daha da vahim. Yerden yüksek tasarımlarıyla dikkat çeken SsyanYong diğer markalarla karşılaştırıldığında fiyat performans açısından makul görünen bir tercih olabilir.

218
Ssangyong listesi açıklandı! En ucuzu bakın ne kadara satılıyor... - Sayfa 3

2023 model Ssangyong otomobillerin yer aldığı listede fiyatlar Tivoli ile birlikte 1.395.000 TL'den başlıyor. Gelin Ssangyong fiyat listesine birlikte bakalım.

318
Ssangyong listesi açıklandı! En ucuzu bakın ne kadara satılıyor... - Sayfa 4

Korando 2023 Model Tavsiye Edilen
Liste Fiyatı

Korando Limited Benzinli 1.5 Turbo 4X2 Otomatik ₺1.494.000

418