Süper Lig'de biten son dakika transferler

Türk futbolunda 2022/23 sezonu yaz transfer dönemi bir hayli hareketli geçiyor. Transfer borsasında her geçen gün birbirinden önemli hamleler yapılırken imzalar da art arda geliyor. İşte Süper Lig'de yapılan önemli transferler ve yıldız futbolcuların yeni takımları...

Süper Lig'de biten son dakika transferler - Sayfa 1

Süper Lig'de transfer dönemi kapanıyor, kulüpler son saatlerde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Dün ve bugün transfer konusunda oldukça hareketli geçerken, son saniyeye kadar bombalar art arda patlayacak gibi duruyor. İşte son 24 saatte Süper Lig'de gerçekleşen transferler...

114
Süper Lig'de biten son dakika transferler - Sayfa 2

MAURO İCARDİ / PSG  -> GALATASARAY

Kuşkusuz Süper Lig'de yılın transferi olacak hamle Sarı-Kırmızılılar'dan geldi... Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli süperstarın kiralanması için PSG'yle görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. İcardi'yi ikna eden Cim Bom, 29 yaşındaki yıldızı getirmek için özel uçak gönderdi. İcardi'nin gece saatlerinde İstanbul'a inmesi ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

214
Süper Lig'de biten son dakika transferler - Sayfa 3

YUSUF DEMİR / RAPİD WİEN -> GALATASARAY

Geçen sezon başında Barcelona'ya kiralanan Yusuf Demir için gizli bir operasyon yürüten Cim Bom, Rapid Wien'i ikna etti. Avusturya ekibiyle yapılan sıkı pazarlıklar sonucunda taraflar 6 milyon Euro'ya el sıkıştı. 19 yaşındaki hücum oyuncusunun transferi için Yeşil-Beyazlılar'la görüşmelere başlandığı KAP'a bildirildi.

314
Süper Lig'de biten son dakika transferler - Sayfa 4

MİLOT RASHİCA / NORWİCH CİTY -> GALATASARAY

Cim Bom, bonservisini almak istediği 26 yaşındaki oyuncu için İngiliz ekibiyle el sıkışamayınca kiralama formülü üzerinden transferi bitirdi. Yönetim, Rashica'yı bir sezonluğuna kiralamak için Ada temsilcisiyle anlaştı. Sarı-Kırmızılılar'dan, KAP açıklaması da geldi.

414