Szymanski ve Fred’i sadece izledi, En Nesyri çaresiz kaldı

FENERBAHÇE HABERLERİ... Twente, UEFA Avrupa Ligi'nin 2'nci haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-lacivertli takım müsabakadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Spor yazarları, Fenerbahçe'nin deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendirdi. Fenerbahçe'nin yıldız isimler eleştiri yağmuruna tutuldu.

Szymanski ve Fred’i sadece izledi, En Nesyri çaresiz kaldı - Sayfa 1

UEFA Avrupa Ligi'nin 2'nci haftasında Twente ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Twente Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.
 

111
Szymanski ve Fred’i sadece izledi, En Nesyri çaresiz kaldı - Sayfa 2

Fenerbahçe'nin golünü 71. dakikada Tadic kaydetti. Twente'nin golünü ise Vlap 29. dakikada kaydetti. Temsilcimiz, puanını 4'e yükseltti. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3. maçında 24 Ekim tarihinde Manchester United'ı konuk edecek.
 

211
Szymanski ve Fred’i sadece izledi, En Nesyri çaresiz kaldı - Sayfa 3

Spor yazarları, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendirdi.
 

311
Szymanski ve Fred’i sadece izledi, En Nesyri çaresiz kaldı - Sayfa 4

Beraberliği küçümseme - Faik Çetiner | 
Szymanski ve Fred’in oyuna katkı yapamayışı, kanatların çalışmayışı, ofansif futbolu sıkıntıya soktu. Kanatlardan orta gelmeyince En Nesyri de çaresiz kalıyordu.Son bölümde golü kovalayan Fenerbahçe oldu ama bunu başaramayınca 1 puanla yetindi. Avrupa Ligi’nde deplasmanda alınan 1 puan küçümsenmez. Şimdilik hedefe yürüyüş devam ediyor. Bu yürüyüşün sonu nereye varır derseniz, onun cevabını da yine Mourinho verir derim. (FANATİK)

411