Taraftar Wanda Nara için bakın ne yazdı; Galatasaray'ın yıldızı Icardi İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığını KAP'a bildirdiği Mauro Icardi ve ailesi İstanbul'a geldi. Havalimanında ilk açıklamayı yapan Icardi, daha sonra kendisini bekleyen taraftarla buluştu ve üçlü çektirdi. Taraftardan Icardi'nin eşi Wanda Nara için dikkat çeken pankart...

Taraftar Wanda Nara için bakın ne yazdı; Galatasaray'ın yıldızı Icardi İstanbul'a geldi - Sayfa 1

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da beklenen transfer gerçekleşti. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin bonservisini almak için Paris Saint Germain ile prensip anlaşmasına vardı. 

110
Taraftar Wanda Nara için bakın ne yazdı; Galatasaray'ın yıldızı Icardi İstanbul'a geldi - Sayfa 2

Sarı-kırmızılıların anlaşma sağladığı Arjantinli santrfor, İstanbul'a geldi.

210
Taraftar Wanda Nara için bakın ne yazdı; Galatasaray'ın yıldızı Icardi İstanbul'a geldi - Sayfa 3

Süper Lig devinin yeni transferini havaalanında Galatasaray taraftarları karşıladı. Sarı-kırmızılı taraftarların büyük ilgi gösterdiği Mauro Icardi'ye kulüp kurmayları eşlik etti. Arjantinli santrforun eşi Wanda Nara ve çocukları da beraberinde İstanbul'a geldi.

310
Taraftar Wanda Nara için bakın ne yazdı; Galatasaray'ın yıldızı Icardi İstanbul'a geldi - Sayfa 4

WANDA NARA'YA PANKART

Mauro Icardi ve ailesini havaalanında karşılamaya giden Galatasaray taraftarları, Wanda Nara'yı unutmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar sağlık problemleri yaşayan Wanda Nara için, "Acil şifalar Wanda ve Icardi ailesi" pankartını açtı.

410