Tarım Kredi Kooperatif Marketleri için indirim müjdesi; 600 çeşit ürün ucuz fiyattan satışa sunulacak

Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler katoluğu için son 5 gün kaldı. Temel ihtiyaç ürünleri ve birçok ürün yeni yıla özel olarak ucuz fiyattan satışa sunuldu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Marketlerinin 2 bin 170 hizmet noktasında tam 600 çeşit ürünün ucuza satışa çıkacağını duyurdu. İşte 26-31 Aralık 2022 Tarım Kredi Market indirim kataloğu tam liste ürünler ve fiyatlar.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri için indirim müjdesi; 600 çeşit ürün ucuz fiyattan satışa sunulacak - Sayfa 1

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler listesi ilgiyle takip ediliyor. Tarım Kredi Kooperatif Market, yılbaşı özel indirimlerini 16 Aralık günü itibarıyla satışa sundu.

141
Tarım Kredi Kooperatif Marketleri için indirim müjdesi; 600 çeşit ürün ucuz fiyattan satışa sunulacak - Sayfa 2

Tarım Kredi Marketleri'nde temel ihtiyaç ürünlerinden, temizlik malzemelerine, çerezlerden tavuk ve ördeğe kadar birçok yeni yıla özel ürün 31 Aralık'a kadar indirimli fiyatıyla alıcısını bekliyor. 

241
Tarım Kredi Kooperatif Marketleri için indirim müjdesi; 600 çeşit ürün ucuz fiyattan satışa sunulacak - Sayfa 3

Zincir marketlerde fahiş fiyat artışı devam ederken, Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbşaknı Erdoğan,“Tarım Kredinin toplam 2 bin 170 hizmet noktasında 600 çeşit ürün en ucuz fiyatla satışa sunulacak,” dedi.

341
Tarım Kredi Kooperatif Marketleri için indirim müjdesi; 600 çeşit ürün ucuz fiyattan satışa sunulacak - Sayfa 4

Erdoğan, "Üretici tarım kredi-tüketici arasında doğrudan bir kanal kuruluyor. Kimi ürünlerin en uygun fiyatla satışa sunulabilmesi mümkün oluyor. Önümüzdeki yıllarda 3 bine çıkarmayı hedeflediğimiz tarım kredi satış noktalarındaki indirimler bugün itibariyle başlamıştır." şeklinde konuştu.

441