Tarım Kredi ürünleri bakkala geliyor; Tarım Kredi Kooperatif Market yeni indirim listesi

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma işleminin protokol imzası gerçekleşti. Özellikle temel ihtiyaç ürünlerini ucuz fiyattan almak isteyen vatandaşlar artık, Tarım Kredi Market ürünlerini bakkallardan da temin edebilecek. İşte 2022 Kasım ayı güncel indirimli ürünler listesi...

Tarım Kredi ürünleri bakkala geliyor; Tarım Kredi Kooperatif Market yeni indirim listesi - Sayfa 1

Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri artık bakkallardaki raflarında yerini almaya başlayacak. Sabah'ta yer alan habere göre anlaşma sağlandı. Temel gıda ürünleri başta olmak üzere toplamda 132 ürünün satılacağı ifade edildi.

143
Tarım Kredi ürünleri bakkala geliyor; Tarım Kredi Kooperatif Market yeni indirim listesi - Sayfa 2

KOOP BAKKAL DÖNEMİ BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Tarım Kredi Market ürünlerinde büyük bir indirime gidilmişti. Vatandaş tarafından yoğun ilgi gören ürünler artık aynı fiyattan bakkallar da satılacak. 

243
Tarım Kredi ürünleri bakkala geliyor; Tarım Kredi Kooperatif Market yeni indirim listesi - Sayfa 3

Un, şeker yağ gibi temel gıda ürünleri başta olmak üzere 132 ürün artık Tarım Kredi Marketleri'ndeki aynı fiyattan bakkalarda da satılacak.

343
Tarım Kredi ürünleri bakkala geliyor; Tarım Kredi Kooperatif Market yeni indirim listesi - Sayfa 4

 Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 5-15 Kasım ayına özel yeni indirimli ürünler listesini incelerken bir yandan da haberin detaylar hakkında bilgi verelim... 

443