Teknik direktör Fatih Tekke ile anlaşma sağlandı; Süper Lig’de beklenen oldu

Trabzonspor’da Abdullah Avcı ayrılığı resmen yaşanırken, Fatih Tekke haberinin detayları da ortaya çıkmış oldu. İşte bomba anlaşmanın detayları…

Teknik direktör Fatih Tekke ile anlaşma sağlandı; Süper Lig’de beklenen oldu - Sayfa 1

Süper Lig ekibi Trabzonspor’da uzun bir süredir eleştirilerin hedefindeki isim haline gelen Abdullah Avcı ile yollar resmen ayrılırken herkesin merak ettiği soru da yanıtını bulmuş oldu.

Teknik direktör Fatih Tekke ile anlaşma sağlandı; Süper Lig’de beklenen oldu - Sayfa 2

Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, ''Kulübümüz ile Teknik Direktörümüz Sayın Abdullah Avcı arasındaki 30.06.2025 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak feshedilmiştir.'' ifadeleri kullanıldı.

Teknik direktör Fatih Tekke ile anlaşma sağlandı; Süper Lig’de beklenen oldu - Sayfa 3

Trabzonspor'un ikinci döneminde 44 maça çıkan Abdullah Avcı, 26 galibiyet, 13 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı. Abdullah Avcı, Trabzonspor ile 2021-22 yılında şampiyonluğa ulaşmıştı.Bordo mavili takımda 2020-21 ve 2022-23 sezonlarının Süper Kupası'nı da müzesine götürdü.

Teknik direktör Fatih Tekke ile anlaşma sağlandı; Süper Lig’de beklenen oldu - Sayfa 4

Trabzonspor’da yaşanan Abdullah Avcı’nın ayrılığı sonrası herkes bordo mavili takımın başına kimin geçeceğini merak ediyordu.