Teşkilat 40. Bölüm yeni dönemin başlangıcı; Artık eskisi gibi olmayacak

TRT1 ekranlarının başarılı dizisi Teşkilat dün akşam 40. Bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Nefes kesici aksiyon sahnelerinin de yer aldığı dizi de dün akşam daha çok duygusal sahnelere yer verilirken Tövbekar ile ilgili sahne izleyenleri şaşırttı.

Teşkilat 40. Bölüm yeni dönemin başlangıcı; Artık eskisi gibi olmayacak - Sayfa 1

TRT1 'in Mit destekli dizisi Teşkilat ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği dizi dün akşam 40. Bölümüyle sevenleriyle buluştu.

114
Teşkilat 40. Bölüm yeni dönemin başlangıcı; Artık eskisi gibi olmayacak - Sayfa 2

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Nihat Altınkaya, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav'ın yer aldığı Teşkilat dizisinde dün akşam yaşananlar izleyicileri biraz duygulandırdı.

214
Teşkilat 40. Bölüm yeni dönemin başlangıcı; Artık eskisi gibi olmayacak - Sayfa 3

Reyting yarısından aynı gün yayınlanan Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı ile kıyasıya bir mücadele yaşayan Teşkilat dizisi, son haftalardaki yükselişine dün akşamki bölümünde de devam edecek gibi görünüyor.

314
Teşkilat 40. Bölüm yeni dönemin başlangıcı; Artık eskisi gibi olmayacak - Sayfa 4

Bilindiği üzere geçtiğimiz bölümde Mete Başkan vuruldu. İzleyiciler bu duruma bir hayli üzüldü. Sonrasında olacaklar büyük merakla bekleniyor. 

414