Teşkilat dizisinde kimsenin inanamadığı gerçek; Aynı dizideki ismin kızı çıktı

Sezona efsane bir giriş yaparak reyting sıralamasındaki iddiasını devam ettiren Teşkilat 32. Bölüm ile yine çok konuşulanlar arasında yer almaya devam ediyor. Dizideki bir sahne bütün dengeleri alt üst edecek. İşte detaylar…

Teşkilat dizisinde kimsenin inanamadığı gerçek; Aynı dizideki ismin kızı çıktı - Sayfa 1

Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Teşkilat yeni dönemde de adından söz ettirmeye devam ediyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren ilgiyle takip edilen dizide büyük gerçek sonunda ortaya çıktı.

115
Teşkilat dizisinde kimsenin inanamadığı gerçek; Aynı dizideki ismin kızı çıktı - Sayfa 2

İkinci sezonda yeni oyuncuların kadroya katılmasıyla birlikte heyecan ve hareket iyice yükselmiş durumda. Ancak son haftalarda büyük düşüş yaşayan Teşkilat dizisinde o ayrıntı günyüzüne çıktı.

215
Teşkilat dizisinde kimsenin inanamadığı gerçek; Aynı dizideki ismin kızı çıktı - Sayfa 3

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Hakan Boyav, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun gibi birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı Teşkilat son bölümüyle de akıllarda soru işaretleri bıraktı.

315
Teşkilat dizisinde kimsenin inanamadığı gerçek; Aynı dizideki ismin kızı çıktı - Sayfa 4

Teşkilat, en iddialı rakibi Yargı dizisinin başarısının ardından büyük bir çöküş yaşamıştı. Ancak son bölümlerde atılan adımlar biraz daha toparlanmasına neden olmuştu.

415