Toyota yeni fiyat listesi şoke etti; En çok satılan model 40 bin lira zamlandı

2023 yılında sıfır otomobil fiyatları ne kadar oldu? sorusu sürücülerin gündeminde yer alıyor. Yeni yılla birlikte birçok otomobil markası fiyatlarda güncellemeye gitti. Ülkemizde en çok tercih edilenlerin başında gelen Toyota Ocak ayı fiyat listesini duyurdu. Listede birçok model yer alırken Toyata'nın bir modelindeki 40 bin lirayı geçen zam dikkat çekti. İşte Toyota Ocak ayı yeni güncel fiyat listesi.

Toyota yeni fiyat listesi şoke etti; En çok satılan model 40 bin lira zamlandı - Sayfa 1

Fiat, Hyundai, Opel, Dacia, Peugeot, Toyota, Volkswagen, Renault, Honda ve Nissan gibi otomobil markalar Ocak ayı fiyat listelesini tek tek duyurmuya başladı. 

122
Toyota yeni fiyat listesi şoke etti; En çok satılan model 40 bin lira zamlandı - Sayfa 2

Herkesin hatırlayacağı gibi 2022 yılında otomobil piyasası da yükselen enflasyondan nasibini aldı. Her geçen gün artan sıfır otomobil fiyatları tüketicinin cebine ateş düşürürken, araba almak da çoğu kişi için hayallerde kaldı. 

222
Toyota yeni fiyat listesi şoke etti; En çok satılan model 40 bin lira zamlandı - Sayfa 3

Sıfır otomobil sahibi olmak ya da aracını yenilemek isteyenler 2023 yılında otomobil fiyatları düşecek mi yoksa zamlanacak mı? sorusunu merak ediyordu. 

322
Toyota yeni fiyat listesi şoke etti; En çok satılan model 40 bin lira zamlandı - Sayfa 4

İlk hamle Toyota'dan geldi. Japon otomobil markasının en çok tercih edilen modellerinin arasında Corolla ve Yaris yer alıyor. 

422