Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan'a olay sözler!

Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi ekibin 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan'ın verdiği kararlar sosyal medya ve televizyon programlarında çok tartışıldı. İşte Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan ile ilgili yapılan yorumlar...

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan'a olay sözler! - Sayfa 1

ŞANSALAN'A BÜYÜK TEPKİ 
Trabzonspor, Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Mücadele 3-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle tamamlandı. 

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan'a olay sözler! - Sayfa 2

Heyecan seviyesi ve gerilim düzeyi oldukça yüksek geçen maçta hakem Ali Şansalan'ın verdiği kararlar gündem oldu. Mücadelenin hakemine yapılan yorumları sizler için derledik...

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan'a olay sözler! - Sayfa 3

'KÖTÜ HAKEMLE İYİ BİR LİG OLMAZ' 
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra Vole'de yorum yapan Ali Ece, mücadelenin hakemi Ali Şansalan'a tepki gösterdi. Ali Ece, "Kötü bir patlıcanla iyi bir beğendi yemeği yapamazsın. Kötü hakemle de iyi bir lig olmaz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Ali Şansalan'a olay sözler! - Sayfa 4

'BİR TUTARSIZLIK SU YÜZÜNE ÇIKIYOR' 
Karşılaşmanın ardından Tivibu Spor'da değerlendirmelerde bulunan Tümer Metin, "Kim'in gördüğü kartta bana göre faul yok. Ben oynatırım ama faulü çaldıysan kartı göstermek zorundasın. Biz maçı, iki büyük takımı, iki güzide takımı konuşmak yerine ülke genelinde Ali Şansalan'ı konuşuyorsak maçın önüne geçtiği anlamına geliyor. Bir tutarsızlık su yüzünü çıkıyor" şeklinde konuştu.