Transfer bitti! Genç isim Arda Güler dünya devinde; 2 yıllık bomba anlaşma

Son günlerde hangi takım ile anlaşma sağlayacağı büyük merak konusu olan genç Arda Güler’in yeni adresi belli oldu. İşte bomba transferin detayları…

Transfer bitti! Genç isim Arda Güler dünya devinde; 2 yıllık bomba anlaşma - Sayfa 1

2022-2023 sezonunu Türkiye Kupası zaferiyle noktalayan Fenerbahçe'de genç yaşına rağmen gösterdiği başarılı performansla alkışları toplayan Arda Güler, Avrupa'nın önemli ekiplerini peşinden koşturmaya devam ediyor.

Transfer bitti! Genç isim Arda Güler dünya devinde; 2 yıllık bomba anlaşma - Sayfa 2

18 yaşındaki futbolcu için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Son bomba iddialara göre Barcelona ve Real Madrid'in, genç oyuncuyu kadrolarına katmak için yoğun çaba sarf ettiği aktarıldı.

Transfer bitti! Genç isim Arda Güler dünya devinde; 2 yıllık bomba anlaşma - Sayfa 3

Arda Güler'in sözleşmesindeki feshi maddesinin 17.5 milyon euro olduğu hatırlatıldı ve genç oyuncunun geleceği için önümüzdeki birkaç günün belirleyici olabileceği iddia edildi.

Transfer bitti! Genç isim Arda Güler dünya devinde; 2 yıllık bomba anlaşma - Sayfa 4

İddialara göre Barcelona'nın Arda Güler'i transfer etmek adına kulübün efsanesi Deco'yu İstanbul'a gönderdiğinin belirtilirken, Katalan ekibinin mali durumundan dolayı bu transferi bir fırsat olarak gördüğü ancak maaş gibi konularda çok yüksek ücretlere çıkamayacağını, bu konuda mücadele etme konusunda sıkıntılar yaşayabileceği ifade edildi.