Trump’ın eski danışmanından koronavirüs iddiası: "Virüs Bill Gates'in işi olabilir!"

ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı Roger Stone, koronavirüs salgınını Bill Gates'in yaratmış olabileceğini iddia etti.

Trump’ın eski danışmanından koronavirüs iddiası: "Virüs Bill Gates'in işi olabilir!" - Sayfa 1

ABD Başkanı Trump’ın bir dönem danışmanlığı yapan Roger Stone, katıldığı bir programda ilginç iddialar ortaya attı.

New York Post’ta yer alan habere göre Stone küresel bir soruna dönüşen koronavirüs salgınının yaratılmasında Bill Gates’in parmağı olabileceğini iddia etti.

Trump’ın eski danışmanından koronavirüs iddiası: "Virüs Bill Gates'in işi olabilir!" - Sayfa 2

“Bill Gates'in bu salgının yaratım ve yayılım sürecinde rol oynayıp oynamadığı tartışmaya açık” ifadelerini kullanan Roger Stone, Gates'in insanlara mikroçip takmak için salgını kullandığını iddia etti.

Trump’ın eski danışmanından koronavirüs iddiası: "Virüs Bill Gates'in işi olabilir!" - Sayfa 3

Bill Gates'ten koronavirüs iddiası
Salgına karşı mücadele kapsamıda milyonlarca dolar bağış yapan Bill & Melinda Gates Vakfı Başkanı olan Bill Gates koronavirüs ve etkileri hakkında geçtiğimiz günlerde yeni açıklamalarda bulunmuştu.

Trump’ın eski danışmanından koronavirüs iddiası: "Virüs Bill Gates'in işi olabilir!" - Sayfa 4

Corona virüse karşı verilen mücadele hakkındaki görüşleri sorulan Gates'in Financial Times’a yaptığı açıklama da oldukça dikkat çekici.Daha önceki yıllarda salgın hastalıkların insanoğlunun en büyük sorunu olduğu iddiasını farklı platformlarda dile getiren Gates koronavirüsü insanların hayatlarında yaşadıkları en büyük olay olarak nitelendirdi.