Türkiye'de 42 bin TL'den satılacak! Elektrikli otomobil peynir ekmek gibi satacak

Türkiye'de 42 bin TL'den satışa çıkan ve Çin'de peynir ekmek gibi satan elektrikli otomobille ilgili detaylar epey ilginizi çekebilir. İşte fiyatıyla da sevilecek elektrikli otomobille ilgili ayrıntılar...

Türkiye'de 42 bin TL'den satılacak! Elektrikli otomobil peynir ekmek gibi satacak - Sayfa 1

Dünya genelinde elektrikli otomobil kullanımı hızla artıyor. Türkiye'de bu artıştan payını almış durumda. Şu sıralar ise Çin'den gelen bir hamleyle Türkiye'deki elektrikli otomobil kullanıcıları sayısını hızla artıracağı benziyor. F5HABER olarak detayları inceledik ve sizlere sunuyoruz.

115
Türkiye'de 42 bin TL'den satılacak! Elektrikli otomobil peynir ekmek gibi satacak - Sayfa 2

Ülkemizde şu aralar otomobil fiyatları belli bir seviyenin üzerinden durağan görünüme geçmişe benziyor. Durum böyle olunca fiyatlar stabil bir şekilde duruyor ne artıyor ne azalıyor.

215
Türkiye'de 42 bin TL'den satılacak! Elektrikli otomobil peynir ekmek gibi satacak - Sayfa 3

İkinci el otomobil pazarına baktığımızda fiyatların belli bir oranda azalıp belli dönemlerde bir artığını görüyoruz. Yani ikinci el piyasası da net bir durum yok.

315
Türkiye'de 42 bin TL'den satılacak! Elektrikli otomobil peynir ekmek gibi satacak - Sayfa 4

Bu etkenler doğrultusunda fosil yakıtlı araçlara olan taleplerin azaldığını söyleyebilir, hatta sahip olan kişilerin de vedalaşma zamanının geldiğini düşünebilir. Çünkü hem Asya'yı hem de Avrupa'yı ele geçiren elektrikli otomobil furyasının olduğunu görüyoruz.

415