Üç Kız Kardeş 21. bölümde olay sahne; Türkan’ın hamilelik hevesi kursağında kaldı

Üç Kız Kardeş 21. bölüm fragmanı ekranları salladı. Kanal D’nin iddialı dizisi Berk Oktay ve Özgü Kaya’nın uyumuyla zirveden aşağı inmiyor. Olayların durulmak bilmediği projede Türkan’ın hamilelik hevesi kursağında kalırken, fragmandaki o sahne seyircide şok etkisi yarattı. Üç Kız Kardeş yeni bölüm analizine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Üç Kız Kardeş 21. bölümde olay sahne; Türkan’ın hamilelik hevesi kursağında kaldı - Sayfa 1

Üç Kız Kardeş 20. bölümü ile ekranlara damga vururken yeni bölüm fragmanı şimdiden şok etkisi yarattı. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan yeni dizide Berker Güven, Özgü Kaya ve Senem Ünsal üçgeni heyecanı katlamaya devam ediyor. Bu akşam yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında boy gösterecek olan Üç Kız Kardeş'te bomba patlıyor. İşte Üç Kız Kardeş 21. bölüm fragmanı...

116
Üç Kız Kardeş 21. bölümde olay sahne; Türkan’ın hamilelik hevesi kursağında kaldı - Sayfa 2

İddialı yapımların adresi Kanal D'nin geçtiğimiz sezon şans verdiği yeni dizisi reyting sıralamasında ciddi bir başarı elde ediyor. Kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Üç Kız Kardeş'te tansiyon gittikçe yükselmeye başladı.

216
Üç Kız Kardeş 21. bölümde olay sahne; Türkan’ın hamilelik hevesi kursağında kaldı - Sayfa 3

Nesrin'in iyileşmesiyle rüzgarın tersine döndüğü dizide Türkan ile Somer aşkı yerle bir olacak. Bir yandan Rüçhan, diğer yandan Mine derken mutlulukları yarım kalan çift, 21. bölümde seyircisini gözyaşlarına boğacak. 

316
Üç Kız Kardeş 21. bölümde olay sahne; Türkan’ın hamilelik hevesi kursağında kaldı - Sayfa 4

Salı günleri seyirciyi ekran başına kilitleyen Üç Kız Kardeş'in yönetmen koltuğunda Eda Teksöz oturuyor. Sıradışı hikayesiyle dikkat çeken yapımın senaryosunu ise Sevgi Yılmaz, Nilüfer Özçelik ve Ceylan Güleç kaleme alıyor. 

416