Üç Kız Kardeş 22. bölümde kahreden haber; Seyirci neye uğradığını şaşırdı

Üç Kız Kardeş 22. bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeye geliyor. Berker Güven, Özgü Kaya, İclal Aydın, Reha Özcan gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinden kahreden bir haber geldi. Peki, işlerin iyice sarpa sardığı Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde bizleri neler bekliyor? İşte detaylar...

Üç Kız Kardeş 22. bölümde kahreden haber; Seyirci neye uğradığını şaşırdı - Sayfa 1

Üç Kız Kardeş 22. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Almila Ada, Senem Ünsal ve Melisa Berberoğlu'nunda kadrosunda yer aldığı yeni dizi Kanal D ekranlarında büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Türkan ile Somer'in hikayesi ilgiyle takip edilirken Üç Kız Kardeş'ten seyircinin hoşuna gitmeyecek bir haber geldi. Haydi gelin detayları inceleyelim...

115
Üç Kız Kardeş 22. bölümde kahreden haber; Seyirci neye uğradığını şaşırdı - Sayfa 2

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde her hafta salı günü başka bir olay yaşanıyor. Kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi reyting sıralamasında da ilk 5'te yer alıyor. 

215
Üç Kız Kardeş 22. bölümde kahreden haber; Seyirci neye uğradığını şaşırdı - Sayfa 3

Üç Kız Kardeş 21. bölüme Türkan'ın hamileliği damga vururken, son sahneden olanlar izleyenlerin ağzını açık bırakmıştı. Bunun üzerine yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla seyirci resmen şoke oldu. 

315
Üç Kız Kardeş 22. bölümde kahreden haber; Seyirci neye uğradığını şaşırdı - Sayfa 4

ÜÇ KIZ KARDEŞ 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 22. bölüm fragmanında Türkan'ın, Somer ile Mine'nin arasındaki konuşmayı duyduğu ortaya çıktı. O sırada bebek için kutlama yapılan mekana geri dönen Türkan, her şeyi yakıp yıkarak herkesi şaşırttı. 

415