Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanı isyan ettirdi; Seyirci topa tuttu

Üç Kız Kardeş 22. bölümü ile reyitng rekorları kırdı. Ancak dizide yaşanan son gelişmeler sosyal medya kullanıcılarını resmen isyan ettirdi. Somer hakkında gerçekleri öğrenen Türkan'ın cinneti Kanal D ekranlarına damga vururken Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanı da izleyenlere "Bu nasıl senaryo böyle?" dedirtti. İşte detaylar...

Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanı isyan ettirdi; Seyirci topa tuttu - Sayfa 1

Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya, Berker Güven ve Senem Ünsal'ın oyunculuk performansı her yeni bölümde ekran başındakilerin ilgisini çekiyor. Kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan Üç Kız Kardeş'te senaryo resmen yılan hikayesine döndü. Son olarak sosyal medyadan yayınlanan Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanı ise tepkilerin odak noktası oldu.

114
Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanı isyan ettirdi; Seyirci topa tuttu - Sayfa 2

Rüzgarın tersine döndüğü Üç Kız kardeş dizisine yapılan eleştiriler her geçen artıyor. İclal Aydın, Reha Özcan, Veda Yurtseven, Almila Ada gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu sevilen yapım son zamanlarda seyircinin isteklerini karşılayamıyor. 

214
Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanı isyan ettirdi; Seyirci topa tuttu - Sayfa 3

Türkan ile Somer aşkının arasındaki en büyük problem olan Mine'nin yaptıkları dizinin hayranlarını kızdırdırırken Türkan'ın saflığı ve gerçekleri bir türlü öğrenememesi herkesi çıldırtmıştı. 

314
Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanı isyan ettirdi; Seyirci topa tuttu - Sayfa 4

Son bölümde Türkan, Kiraz'ın babasının Somer olduğunu nihayet öğrendi. Ancak bölüm boyunca bunu öğrendiğini kimseye söylemedi. 

414