Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanında büyük yıkım; Seyircinin gözü yaşlı

Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanı seyircinin aklını başından aldı. Özgü Kaya, Berker Güven ve Nazlı Senem Ünal'ın başrollerinde yer aldığı rekortmen dizide senaryo resmen baştan aşağı değişiyor. Türkan ile Somer aşkındaki son durum ekranlara damga vururken yaşanan bomba gelişmeler ile sevilen dizinin hikayesi yeniden başlıyor diyebiliriz. Detaylar haberimizde...

Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanında büyük yıkım; Seyircinin gözü yaşlı - Sayfa 1

Üç Kız Kardeş yeni bölümü için geri sayım başladı. İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Veda Yurtseven gibi başarılı oyuncuları Kanal D ekranlarında buluşturan Üç Kız Kardeş dizisinde yarın akşam yaşanacak büyük yüzleşme resmen nefes kesecek. İşte Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanı... 

115
Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanında büyük yıkım; Seyircinin gözü yaşlı - Sayfa 2

Kısa sürede ekranların rekortmen yapımı haline gelen Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan tüm gerçekleri öğrendi! Hamileliğinin sevincini yaşayamadan hayatı alt üst olan Türkan'ın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği herkes tarafından merak ediliyor. 

215
Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanında büyük yıkım; Seyircinin gözü yaşlı - Sayfa 3

Geçtiğimiz haftalarda Kiraz'ın babasının Somer olduğunu öğrenen Türkan'ın yıkımı yürekleri sızlatmıştı. Her hafta zirveye yerleşen sevilen dizinin yeni bölümünde hikaye adeta yeniden başlıyor. 

315
Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanında büyük yıkım; Seyircinin gözü yaşlı - Sayfa 4

TÜRKAN İLE SOMER AŞKI BİTİYOR!

Bildiği tüm gerçekleri Somer'e söylemeyen Türkan annesinden aldığı destek ile somer'i terk edecek! Üç Kız Kardeş yeni bölüm detaylarına geçmeden öne dilerseniz geçtiğimiz hafta yaşananları inceleyelim..

415