Üç Kız Kardeş 24. bölüm fragmanında flaş gelişme; Seyirci resmen isyan etti

Üç Kız Kardeş 24. bölüm fragmanı resmen isyan ettirdi. Özgü Kaya, Berker Güven ve Nazlı Senem Ünal’ın başrollerinde yer aldığı dizide olayların ardı arkası kesilmiyor. Yeni bölümde yaşanan flaş gelişmeler herkesi şoke ederken, Üç Kız Kardeş hayranları senaristleri eleştiri yağmuruna tuttu. İşte detaylar…

Üç Kız Kardeş 24. bölüm fragmanında flaş gelişme; Seyirci resmen isyan etti - Sayfa 1

Kanal D’nin iddialı yapımı kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Ancak dizide yaşanan son gelişmeler seyircinin canına tak ettirdi desek abartmış olmayız. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş 24. bölüm fragmanını gelin birlikte inceleyelim…

113
Üç Kız Kardeş 24. bölüm fragmanında flaş gelişme; Seyirci resmen isyan etti - Sayfa 2

22 Şubat 2022 tarihinde ilk bölümü ile seyircinin karşına çıkan Üç Kız Kardeş sıra dışı hikayesi ile seyircinin gönlünü kazanmayı başardı. Reha Özcan, Veda Yurtsever, Demircan Kacel, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu gibi ünlü isimleri buluşturan yapım şu sıralar beklentileri karşılayamıyor.

213
Üç Kız Kardeş 24. bölüm fragmanında flaş gelişme; Seyirci resmen isyan etti - Sayfa 3

Türkan ve Somer aşkında yaşanan olumsuzluklar ekranlara damga vururken sürekli Mine’nin ön plana çıkması dizisinin hayranlarını kızdırmış durumda.

313
Üç Kız Kardeş 24. bölüm fragmanında flaş gelişme; Seyirci resmen isyan etti - Sayfa 4

İlk kez yalansız bir şekilde karşı karşıya gelen Somer, Türkan ve Mine üçlüsünün olduğu sahne şok etkisi yaratırken, Üç Kız Kardeş 24. bölüm fragmanında flaş bir gelişme yaşandı.

413