Üç Kız Kardeş dizisinde flaş karar! Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan ölüyor mu?

Üç Kız Kardeş dizisinde bu akşam gözyaşları sel olacak. Özgü Kaya ve Berker Güven'in kusursuz oyunculuğu her hafta salı günleri seyircinin nefesini kesiyor! Üç Kız Kardeş 14. bölümü ile ekran başındakilerin nabzını yükseltecek. Türkan ile Somer sonunda kavuşuyor derken senaristlerin aldığı o flaş karar herkesi şoke etti. Üç Kız Kardeş hayranlarını yasa boğacak o detayları gelin birlikte inceleyelim...

Üç Kız Kardeş dizisinde flaş karar! Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan ölüyor mu? - Sayfa 1

Üç Kız Kardeş, İclal Aydın'ın en çok satan aynı adlı romanından uyarlanıyor. Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Üç Kız Kardeş sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla rakiplerine gözdağı vermeye devam ediyor. Üç Kız Kardeş 13. bölümü ile yine zirveye yerleşti. 

116
Üç Kız Kardeş dizisinde flaş karar! Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan ölüyor mu? - Sayfa 2

Üç Kız Kardeş 13.bölümü ile AB kategorisinde 6.06 reyting, yüzde 17.22 izlenme payı ile 20+ABC1 kategorisinde  6.52 reyting, yüzde 16.04 izlenme payı ve Tüm Kişilerde ise 6.61 reyting ve yüzde 17.22 izlenme payı ile en çok izlenen dizi oldu.

216
Üç Kız Kardeş dizisinde flaş karar! Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan ölüyor mu? - Sayfa 3

Kanal D’nin iddialı yapımı Üç Kız Kardeş, ilk bölümüyle seyircinin dikkatini çekmeyi başarmış büyük bir izleyici kitlesine sahip olmuştu. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş aynı zamanda yeni yüzlere de yer veriyor.

316
Üç Kız Kardeş dizisinde flaş karar! Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan ölüyor mu? - Sayfa 4

ÜÇ KIZ KARDEŞ 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkan'dan boşanmak istemeyen Somer, yuvasını kurtarmak için elinden geleni ardına koymuyor. Üç Kız kardeş dizisine her hamlesi hüsran ile sonuçlanan Somer, sonunda annesi Rüçhan'ı Kalender ailesinden özür dilemeye ikna etti. 

416