Ünlü spiker Tuğba Dural, NTV'den ayrıldı; 11 yıllık macera sona erdi

Geçtiğimiz günlerde yorumculuğu bıraktığını açıklayan Rıdvan Dilmen'in ardından NTV'de bir ayrılık daha yaşandı. 11 yıldır NTV ekranlarında spikerlik yapan Tuğba Dural, kanal ile yollarını ayırdı.

Ünlü spiker Tuğba Dural, NTV'den ayrıldı; 11 yıllık macera sona erdi - Sayfa 1

NTV ve NTV Spor'da 11 yıldır spikerlik yapan ekranların sevilen yüzü Tuğba Dural, kanal ile yollarını ayırdı. 

111
Ünlü spiker Tuğba Dural, NTV'den ayrıldı; 11 yıllık macera sona erdi - Sayfa 2

Son olarak 'O Anın Hikayesi' programının sunuculuğunu yapan Tuğba Dural, NTV'de hafta içi her gün Sporun Not Defteri programı ile izleyiciyle buluşuyordu.

211
Ünlü spiker Tuğba Dural, NTV'den ayrıldı; 11 yıllık macera sona erdi - Sayfa 3

AYRILIĞI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Başarılı spiker ayrılığını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Tuğba Dural paylaşımına NTV stüdyolarında bir fotoğrafını koyarak, "Şubat 2010'da NTV Spor'a transferimle başlayan ve 11 yıl süren; nice anı ve arkadaşlık biriktirdiğim, mesleğime ve hayata dair harika tecrübeler edindiğim, kariyerimi her düşündüğümde büyük bir gurur ve onurla hatırlayıp, anacağım NTV ailesinden bugün itibariyle ayrıldım. 

311
Ünlü spiker Tuğba Dural, NTV'den ayrıldı; 11 yıllık macera sona erdi - Sayfa 4

Yeniden başlamak için biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Desteğini, sevgisini esirgemeyen tüm yöneticilerime, çalışma arkadaşlarıma ve seyircilerimize çok teşekkür ederim. En doğru zamanda yeniden görüşmek üzere, şimdilik hoşçakalın" notunu düştü.

411