Van Bronckhorst'tan iki oyuncusuna parantez: ''Tüm ülkeye kendilerini gösterdiler''

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Sivasspor karşısında ilk yarıda çok fazla fırsat yakalayamadıklarını ancak alınan 3 puandan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Van Bronckhorst'tan iki oyuncusuna parantez: ''Tüm ülkeye kendilerini gösterdiler'' - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş, sezonun 4. haftasında sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren goller Ciro Immobile ve Gedson Fernandes'ten geldi.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst 90 dakikayı değerlendirdi.

Van Bronckhorst'tan iki oyuncusuna parantez: ''Tüm ülkeye kendilerini gösterdiler'' - Sayfa 2

Giovanni van Bronckhorst Sivasspor galibiyetine ilişkin, "Çok mutluyum. İyi bir başlangıç yaptık. İlk yarıda çok fazla fırsat bulduğumuzu söyleyemem. Defansif oynayan bir takıma karşı bu tarz fırsatlar oluşturmak her zaman zordur. İkinci gol hemen gelmedi. Rakibimize de fazla fırsat vermedik. Gedson'un attığı gol önemliydi ve galibiyetten emin olduk." dedi.

Van Bronckhorst'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Van Bronckhorst'tan iki oyuncusuna parantez: ''Tüm ülkeye kendilerini gösterdiler'' - Sayfa 3

"İLK BÖLÜMÜ KAYIPSIZ KAPATTIK''

"Özgüvenimiz var ve bunu maça yansıtmaya çalışıyoruz. İkinci golü geç bulduğumuzu söyleyebilirim. İlk bölümü kayıpsız kapattık ve iyi geçirdik. Trabzonspor deplasmanında iki haftamız var. Umarım ikinci bölüme de ilk bölümdeki gibi başlayabiliriz."

Van Bronckhorst'tan iki oyuncusuna parantez: ''Tüm ülkeye kendilerini gösterdiler'' - Sayfa 4

"Mustafa Hekimoğlu ve Emirhan Topçu'nun milli takıma davet edilmelerinden dolayı çok mutluyum. Tüm ülkeye kendilerini gösterdiler demek oluyor bu. Sezon uzun. Birçok maçımız var. Çok çalışacağız. Bir sonraki maçımız bizim en önemli maçımız bu da Trabzonspor maçı."