Ve Ali Koç ayrılığı resmen duyurdu! Güle güle Ferdi Kadıoğlu...

Sene sonunda başkanlıktan ayrılacağını açıklayan Ali Koç, yaptığı açıklamada Ferdi Kadıoğlu'nun sezon bitiminde takımdan ayrılacağını duyurdu

Ve Ali Koç ayrılığı resmen duyurdu! Güle güle Ferdi Kadıoğlu... - Sayfa 1

Şampiyonluk yarışında ikinciliğe gerileyen Fenerbahçe'de, performansıyla göz dolduran Ferdi Kadıoğlu'nun akıbeti belli oldu. Uzun süredir adı transfer dedikodularından kurtulamayan Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda yeni bir hikaye yazacağı öğrenildi. Ferdi Kadıoğlu'nun transferi hakkında en net açıklamayı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptı...

Ve Ali Koç ayrılığı resmen duyurdu! Güle güle Ferdi Kadıoğlu... - Sayfa 2

ALİ KOÇ FERDİ KADIOĞLU İÇİN AYRILIK SİNYALİNİ VERDİ

Ntvspor.net'te paylaşılan habere göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu'nun sarı lacivertli takımdan ayrılacağının sinyallerini verdi. Koç, "Benim tahminim, Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak." dedi.

Ve Ali Koç ayrılığı resmen duyurdu! Güle güle Ferdi Kadıoğlu... - Sayfa 3

SON GOLDE HATASI VAR AMA...

Trendyol Süper Lig'de bu senenin en büyük şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe, son oynadığı maçta Alanyaspor'a 2 puan bıraktı. Kendi evinde 50 bin taraftarın önünde iyi bir oyun sergilemeyen Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu da hatalı bir pas vererek gole sebebiyet verdi. Ancak Kadıoğlu'nun bu hatayı yapmasının çok fazla beklentinin olmasına yoruldu.

Ve Ali Koç ayrılığı resmen duyurdu! Güle güle Ferdi Kadıoğlu... - Sayfa 4

ALİ KOÇ SENE SONU AYRILIYOR

Aziz Yıldırım ile girdiği kongreyi rekor oy farkıyla kazanan ve 2 dönemdir Fenerbahçe'nin Başkanlığı'nı sürdüren Ali Koç, sene sonunda başkanlık görevinden ayrılacağını belirtmişti. Koç'un en büyük arzusu gitmeden lig şampiyonluğunu almak. Adaylardan en önemli ismin ise Sadettin Saran olduğu belirtiliyor.