Ve işte karşınızda Togg'un T10F fastback modeli - Herkes fiyatını merak ediyordu! Büyük sürpriz

ABD'nin Las Vegas eyaletinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2024'te Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un yeni modeli tanıtıldı. Togg'un yeni modelinin üzerindeki örtü, Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş'ın açılış konuşmasının ardından kaldırıldı. Yeni model, katılımcılar tarafından ilgi gördü. Togg T10F fastback modeli ile ilgili detaylar haberimizde...

Ve işte karşınızda Togg'un T10F fastback modeli - Herkes fiyatını merak ediyordu! Büyük sürpriz - Sayfa 1

Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası TOGG, 2019'da ön gösterimini yaptığı doğuştan elektrikli ikinci akıllı cihazının güncel halini T10F ismiyle dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024'te kamuoyu ile paylaştı.

123
Ve işte karşınızda Togg'un T10F fastback modeli - Herkes fiyatını merak ediyordu! Büyük sürpriz - Sayfa 2

TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, TOGG standında, uluslararası katılımcılar ve medya mensuplarının yer aldığı açılış sunumunda yaptığı konuşmada, bu yıl üçüncü kez dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES’e katıldıklarını söyledi.

223
Ve işte karşınızda Togg'un T10F fastback modeli - Herkes fiyatını merak ediyordu! Büyük sürpriz - Sayfa 3

Fuarda, bütün faaliyet alanlarında kullanıcılarla buluşturdukları ürün ve hizmetlerin bugünkü ve gelecek kabiliyetlerini anlattıklarını dile getiren Karakaş, bunun yanı sıra ikinci akıllı cihazları T10F ile dünya kamuoyunun karşısına çıktıklarını anlattı.

323
Ve işte karşınızda Togg'un T10F fastback modeli - Herkes fiyatını merak ediyordu! Büyük sürpriz - Sayfa 4

"T10F'Yİ 2025'TEN İTİBAREN KULLANICILARIMIZ İLE BULUŞTURACAĞIZ"

Karakaş, C segmentindeki ilk akıllı cihazları T10X'in ardından yine aynı sınıfta ve sedan kullanıcılarının da beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanan ikinci akıllı cihazları T10F'yi dünya sahnesine çıkarmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

423