Vitor Pereira, ''sakın kaçırmayın'' dedi! Fenerbahçe'ye 19'luk Brezilyalı

Fenerbahçe'de Sportif Direktör Mario Branco, Brezilya'da Corinthians forması giyen 19 yaşındaki Wesley Teixeira için resmi görüşmelere başladı.

Vitor Pereira, ''sakın kaçırmayın'' dedi! Fenerbahçe'ye 19'luk Brezilyalı - Sayfa 1

Yeni sezonun transfer çalışmalarını başta hocası Jose Mourinho olmak üzere teknik ekibin raporları doğrultusunda sürdüren F.Bahçe'de sol kanat için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Vitor Pereira, ''sakın kaçırmayın'' dedi! Fenerbahçe'ye 19'luk Brezilyalı - Sayfa 2

Sarı-Lacivertliler, Brezilya Serie A'da Corinthians forması giyen 19 yaşındaki kanat oyuncusu Wesley Teixeira için kulübüyle resmi temasa geçti.

Vitor Pereira, ''sakın kaçırmayın'' dedi! Fenerbahçe'ye 19'luk Brezilyalı - Sayfa 3

Avrupalıların kıtaya ayak basmasını heyecanla beklediği Güney Amerikalı yeteneklerden biri olan Teixeira için dünya basınının yorumu ise 'harika çocuk' olduğu yönünde. Görüşmeleri sürdüren Sportif Direktör Mario Branco'nun kısa sürede transferi sonuçlandırması bekleniyor

 

Vitor Pereira, ''sakın kaçırmayın'' dedi! Fenerbahçe'ye 19'luk Brezilyalı - Sayfa 4

PEREIRA'DAN WESLEY'E TAM NOT

Kanarya'nın resmi görüşmelere başladığı futbolcuyu A Takım'a çıkaran isim ise yabancı değil. Güney Amerika ve özellikle Brezilya futboluna olan hakimiyetiyle tanınan F.Bahçe eski hocası Vitor Pereira, 2005'li oyuncuyu Corinthians'ta A Takım'a çıkaran ilk antrenör oldu.