Volkswagen 545 bin liradan satıyor; Şubat listesi değişti

Polo, Golf ve Tiguan modelleriyle gönüllerde taht kuran Volkswagen, Şubat ayı zam listesini duyurdu. Gelişen motor teknolojileri ve tasarımlarıyla öne çıkan Volkswagen'in en ucuz otomobili, 545 bin 800 TL'lik fiyatı ile 1.0 Polo oldu. Volkswagen marka sıfır otomobil satın almak isteyenler için isteyenler için hazırladığımız listede Polo, T-Cross, Taigo, Golf, T-Roc, Tiguan ve Touareg modelleri yer alıyor.

Volkswagen 545 bin liradan satıyor; Şubat listesi değişti - Sayfa 1

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaş uygun fiyatlı araç modellerini araştırıyor.
F5haber olarak sıfır otomobil fiyatlarındaki güncel listeleri sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün sizlerle Alman otomotiv üreticisi Volkswagen'in Şubat ayı fiyat listesini paylaşacağız. Volkswagen fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar.

142
Volkswagen 545 bin liradan satıyor; Şubat listesi değişti - Sayfa 2

Volkswagen’in en ucuz modeli Polo 545 bin liradan kapıyı açarken şirketin Coupe dinamiklerde sunduğu ilk SUV modeli Taigo ise 766 bin liradan satışa sunulmuş.

242
Volkswagen 545 bin liradan satıyor; Şubat listesi değişti - Sayfa 3

Volkswagen T-Cross için en pahalı versiyonda 900 bin TL sınırına gelindi. Listenin zirvesinde ise 5.249.400 TL'lik fiyatıyla Touareg yer alıyor.

342
Volkswagen 545 bin liradan satıyor; Şubat listesi değişti - Sayfa 4

Gelin sözü daha fazla uzatmadan sizleri Volkswagen 2023 Şubat ayı yeni satış fiyat listesiyle baş başa bırakalım. Yayınlanan listede Polo, T-Cross, Taigo, Golf, T-Roc, Tiguan ve Touareg modelleri yer alıyor.

442