Volkswagen ağlatır: En ucuzu 504 bin lira

Volkswagen fiyat güncellemesine gitti. Bugün sizlerle Volkswagen Ekim ayı fiyat listesini paylaşacağız. En ucuz Volkswagen fiyatı 500 bin TL'nin üzerinde seyrederken en pahalı modelin fiyatı da 4,5 milyonu aştı. İşte 2022 model Polo, T-Cross, Taigo, Golf, T-Roc, Tiguan, Passat ve Touareg güncel fiyat listesi…

Volkswagen ağlatır: En ucuzu 504 bin lira - Sayfa 1

F5Haber olarak sıfır otomobil alacaklar için piyasanın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bu haberimizde sizler için 2022 model Volkswagen Polo, T-Cross, Taigo, Golf, T-Roc, Tiguan, Passat ve Touareg fiyat listesini araştırdık.

154
Volkswagen ağlatır: En ucuzu 504 bin lira - Sayfa 2

Otomobil üretimini sekteye uğratan pandemiyle birlikte, çip krizinin de etkisiyle yükselen fiyatlara savaş, lojistik, ham madde ve enerji krizi gibi sorunlar da eklendiğinde zamlar da kaçınılmaz oluyor.

254
Volkswagen ağlatır: En ucuzu 504 bin lira - Sayfa 3

Bugün fiyat listesini incelediğimiz ve ülkemizde oldukça beğenilen Alman otomotiv devi Volkswagen de ne yazık ki zamlardan kaçamadı.

354
Volkswagen ağlatır: En ucuzu 504 bin lira - Sayfa 4

Volkswagen ailesinin en ucuz modeli bile yarım milyonu geçti. Ağustos ve Eylül ayında zam yapmayan Volkswagen Ekim'de tüm modellerinde yüzde 3 civarında fiyat artışına gitti.

454