Volkswagen bu modeli 488 bin liradan satışa koydu: Gelecek ay bu rakamı da bulamayabilirsiniz!

Temmuz ayını ortaladığımız şu günlerde Volkswagen güncel fiyat listesi ile karşınızdayız. Otomobil fiyatları yükselmeden araç sahibi olmak isteyenler için hazırladığımız Volkswagen markası Polo, T-Cross, Taigo, Golf, T-Roc, Tiguan, Passat ve Touareg modellerinin fiyatlarına bakmanızda fayda var. Yayınlanan liste içerisinde en ucuz Volkswagen modeli 488.900 TL olarak belirlendi. Gelin detaylar birlikte bakalım.

Volkswagen bu modeli 488 bin liradan satışa koydu: Gelecek ay bu rakamı da bulamayabilirsiniz! - Sayfa 1

Birçok firma sıfır otomobil kampanyalarına hız verdi. Bu haberimizde ise 2022 model Volkswagen güncel fiyat listesini sizler için hazırladık. İşte 2022 model Polo, T-Cross, Taigo, Golf, T-Roc, Tiguan, Passat ve Touareg güncel fiyat listesi..

156
Volkswagen bu modeli 488 bin liradan satışa koydu: Gelecek ay bu rakamı da bulamayabilirsiniz! - Sayfa 2

Otomobil almak neredeyse pek çok kişi için hayal oldu. Yalnızca sıfır araçlarda değil, ikinci el araçlarda da fiyatlar aldı başını gitti. Temmuz ayına geçiş yapmamızla birlikte pek çok marka fiyatlarını güncelledi.

256
Volkswagen bu modeli 488 bin liradan satışa koydu: Gelecek ay bu rakamı da bulamayabilirsiniz! - Sayfa 3

Pandemi ve çip krizinden ağır darbe alan otomotiv sektörü, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın da etkisiyle daha zor zamanlar yaşıyor.

356
Volkswagen bu modeli 488 bin liradan satışa koydu: Gelecek ay bu rakamı da bulamayabilirsiniz! - Sayfa 4

Fiyat artışının kaçınılmaz olmasına neden olan gelişmelere bir de ülke içinde gelişmeler ve döviz kurundaki hareketlilik eklenince tüketici otomobil almayı bir süredir erteliyor.

456