Volkswagen için son 6 gün! Kur zammı geliyor

Otomobil fiyatlarına büyük zam bekleniyor. Zam öncesi son fiyat listelerini siz değerli okurlarımız için paylaşıyoruz. BUgünkü konuğumuz Türkiye’de en çok satan markaların başında gelen Volkswagen. Hazırladığımız listede Volkswagen Polo, T-Cross, Taigo, Golf, T-Roc, Tiguan ve Touareg modelleri yer alıyor.

Volkswagen için son 6 gün! Kur zammı geliyor - Sayfa 1

Üretimde yaşanan maliyet artışlarının yanısıra, döviz kurundaki son yükselişler; otomobil almak isteyenlerin belini bükecek. Yeni zamların mayıs listelerine yansıtılması bekleniyor. Nisan fırsatlarından yararlanmak isteyenler için son 6 gün kaldı. Elini çabuk tutmak isteyenler için 2023 Volkswagen Nisan güncel fiyat listesini hazırladık. Gelin detaylara birlikte bakalım.

117
Volkswagen için son 6 gün! Kur zammı geliyor - Sayfa 2

Dünya çapında yaşanan gelişmelerden etkilenen otomobil piyasasında her geçen gün fiyatlar artarken sürücüler asıl 2023 yılı mayıs ayı sıfır otomobil fiyatlarında yaşanacak artışı düşünüyor. İddialara göre, döviz kurundaki artış nedeniyle sıfır otomobillere yeni bir zam daha yapılacak.

217
Volkswagen için son 6 gün! Kur zammı geliyor - Sayfa 3


Hal böyle olunca sıfır otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar, fiyat listeleri güncellenmeden araç sahibi olmak istiyor. Her gün sizlerle birçok markanın farklı modellerini mercek altına alıyoruz. Bugünün konuğu ise Polo, Golf ve Tiguan modelleriyle gönüllerde taht kuran Volkswagen.

317
Volkswagen için son 6 gün! Kur zammı geliyor - Sayfa 4

Volkswagen her ay fiyat artışına gitse de piyasadaki birçok rakibinin rakamlarına göre yine de tercihler arasına girebilecek konumda yer alıyor.

417