Volkswagen Polo hayranları bu listeyi kaçırmasın; Zam öncesi ilgililerine büyük fırsat

Volkswagen Polo fiyat listesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. B sınıfı hatchback olarak bilinen otomobil alıcılarını showroomlarda bekliyor. Şimdi F5HABER olarak hazırladığımız haberimizin detaylarına bakalım.

Volkswagen Polo hayranları bu listeyi kaçırmasın; Zam öncesi ilgililerine büyük fırsat - Sayfa 1

Tamamen yenilenmiş bir tasarımla hayranlarının karşısına çıkan Polo, bir üst versiyonu olan Golf'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Bu durum sınıfının belirleyicisi olma konumu daha da güçlendiriyor. Fiyat listesiyle de dikkatleri iyice üzerine çekmiş durumda.

112
Volkswagen Polo hayranları bu listeyi kaçırmasın; Zam öncesi ilgililerine büyük fırsat - Sayfa 2

Türkiye'de oldukça popüler olan ve satılma oranları yüksek olan Polo, üst üstte gelen zamlar sonra tekrar gelmesi muhtemel olan zamlardan önce alıcılarını bekliyor.

212
Volkswagen Polo hayranları bu listeyi kaçırmasın; Zam öncesi ilgililerine büyük fırsat - Sayfa 3

Gelmesi muhtemel diyoruz çünkü çip krizi halen çözülmüş değil bu krizin devamı demek zamların da devamının geleceği demek olarak algılanıyor.

312
Volkswagen Polo hayranları bu listeyi kaçırmasın; Zam öncesi ilgililerine büyük fırsat - Sayfa 4

Çıkan savaşla birlikte bu durum dönülmez bir sorun olmaya devam ediyor. Sıfır otomobil fiyatları da bu sorundan nasibini alacak gibi. Hal böyle olunca önümüzdeki günlerde yeni zamların gelmesini tahmin etmek zor olmaz. Bu detayların ardından Volkswagen Polo'nun güncel fiyat listesi ne durumda inceleyelim.

412